• Pikantā galda spēle – ko Liene Ušakova būtu gatava izdarīt par naudu?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šova «Slavenības. Bez filtra» zvaigzne Liene Ušakova atklāj, ka ir sākusi aizrauties ar galda spēlēm, tāpēc izaicina uz vienu partiju savu draudzeni. Spēle ir ar pikantiem un provokatīviem jautājumiem iz dzīves, piemēram, «Kādas seksa pozas Lienei patīk?» un «Vai būtu spējīga kaut ko izdarīt par naudu»?

    Vakara gaitā izkrīt arī jautājums par bērniem – vai un cik bērnus vēlētos? Liene uz jautājumu nekautrējas atbildēt apstiprinoši. Viņa gan atklāj, ka tas notiktu tikai konkrētos apstākļos. «Ja vīrietis būs saprotošs, iesaistīsies procesos, un ja man tiks nodrošināta arī aukles palīdzība, tad es neizslēdzu iespēju, ka man vēl varētu būt bērni!»

    Sezonas sākumā Liene paziņoja, ka viņas sirdi iekarojis kāds īpašs cilvēks – viņai un citiem par pārsteigumu vīrietis esot pilnīgs viņas pretstats, īsts, vienkāršs latviešu bāleliņš, ar kuru kopā viņa jūtoties patiesi laimīga.

    To, kas ir šis vīrietis, viņa gan vēl neatklāj, taču min, ka intīmā dzīve abu starpā ir patiesi saskanīga, un laikam ejot, tā kļūst arvien jaudīgāka: «Tā ir kvalitāte. Pievienotā vērtība tikai palielinās!»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē