• Pēc 11 gadiem laulībā Dukuri izšķīrušies

    Slavenības
    9. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Miks un Laura Dukuri.
    Foto: no publicitātes materiāliem
    Miks un Laura Dukuri.
    «Nozīmīgs dzīves posms, laulība ar manu sievu, ir noslēdzies,» paziņoja dziedātājs Miks Dukurs, kurš savulaik savas attiecības izrādīja pat TV šovā. Tā vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

    «Piedzīvoju ļoti lielas pārmaiņas savā privātajā dzīvē,» pagājušajā ceturtdienā paziņoja 34 gadus vecais dziedātājs Miks Dukurs. «Nozīmīgs dzīves posms, laulība ar manu sievu Lauru Dukuri, ir noslēdzies.

    11 skaisti gadi, divi superīgi bērni un daudz kopīgi izdzīvotu kāpumu un kritumu, taču mēs uztveram to, cik iespējams viegli, un ir jāturpina kāpt

    Sanāk krist, notīrām drēbes un turpinām ceļu jau citādi. Joprojām kā draugi, kā mīloši vecāki saviem bērniem un atbalstot vienam otru,» vēstīja viņš. «Neviena šķiršanās nav viegla, un paies laiks, līdz apradīsim ar jauno realitāti,» atzina Miks un solīja visas savas izjūtas paust mūzikā. Arī šai ziņai viņš pievienoja savu jauno dziesmu «Centies kāpt».

    Miks un Laura apprecējās slepus no vecākiem. Ar simpātisko jurisprudences studenti dziedātājs iepazinies kāpņutelpā – abi dzīvojuši kaimiņos. Pērn Dukuri piedalījās attiecību TV šovā «Mīla burbulī», kurā atklāja – 2021. gada vasarā piedzīvojuši laulības krīzi un kādu laiku dzīvojuši šķirti

    «Katrs bijām ierakušies savos darbos un problēmās, un viens otram īpašu uzmanību vairs nepievērsām. Arī bērni paņem ļoti daudz laika un uzmanības, un, galu galā, arī pandēmijas situācija darīja visus nervozākus, īpaši jau mani, ko nesapratu, kā tagad varēšu strādāt un pelnīt naudu,» pērn sacīja dziedātājs. Taču toreiz viņi mācēja atrast ceļu viens pie otra, un tagad vēsts par šķiršanos daudzus patiesi pārsteidza.

    Citas interesantas ziņas lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē