• Netiklībā vainotais režisors Cipsts pametis Latviju; dzīvo pasakaini skaistā mājā pie Vidusjūras

    Slavenības
    Gita Vīksne
    16. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Uldis Cipsts.
    Foto: F64
    Uldis Cipsts.
    Vasaras sākumā tika uzsākts kriminālprocess par iespējamu nepilngadīgās pavešanu netiklībā. Tajā iesaistītais populāru seriālu režisors Uldis Cipsts dalījās ar sirdi plosošu ierakstu, kā trijās dienās zaudējis visu, noliedza savu vainu un tad… nozuda.

    «Mani projekti ir apturēti. Esmu sāpināts vairāk nekā jebkad mūžā, un to pašu var teikt par visu mūsu ģimeni,» pirms diviem mēnešiem PDz sacīja režisors un daudzbērnu tēvs Uldis Cipsts, kurš tobrīd filmēja jauno seriālu «No naida līdz mīlestībai». Pēc ballītes režisora mājā 17 gadu veca meitene Cipstu vainoja seksuālā varmācībā. Tonakt mājās bijusi arī Ulda sieva Diāna Cipste un viena no viņu meitām.

    «Visu vakaru bijām kopā, tādēļ īpaši Diānai ir sāpīgi šie pret mani vērstie uzbrukumi. Taču ir savs mazais plusiņš. Ilgās laulības rutīna ir pazudusi, esam iemīlējušies no jauna, un tas ir notikušā vērts,» toreiz pauda Uldis, kura laulībai ar Diānu šoruden apritēs 20 gadu. Pēc tam iestājās klusums. Uldis nozuda no visurienes, arī no feisbuka, kurā iepriekš dalījās ar savas dzīves notikumiem.

    Žurnāls «Privātā Dzīve» vēsta, ka Uldi Cipsts pametis Latviju. «Pirms pāris mēnešiem manis ļoti cienītās režisores Intas Gorodeckas pēkšņā aiziešana un drīz pēc tam notikušais tracis ar sievieti, kurai mūsu ģimene atļāva izgulēt dzērumu viesistabā uz dīvāna, pretī saņemot apvainojumus, man bija kā zīme – nesadedzināt sevi komerciāla rakstura režijas darbos, bet gan realizēt savus sapņus un idejas līdz galam. Bez miljons kompromisiem, kurus pieprasa Latvijas mazmazītiņie seriālu budžeti,» sacīja Uldis.

    «Izrādījās, ka daži mani draugi no Izraēlas kā reiz organizē producēšanas kompāniju Spānijā, un mēs ar sievu Diānu un bērniem kopīgi izlēmām doties piedzīvojumā un pārcelties uz dzīvi pie siltās Vidusjūras,» atklāja viņš.

    «Tagad dzīvojam neiedomājami skaistā mājā ar skatu uz Vidusjūru, un gatavojos realizēt pilnmetrāžas filmu idejas, par kādām Latvijā neiedrošinātos pat sapņot.

    No rītiem, kad eju ar suni Lui iedzert kapučīno par 1,30 eiro laukumiņā pie baznīcas, visi vietējie sauc – «perro mui bonito», kas latviešu valodā nozīmē – ļoti skaists suns,» savu jauno dzīvi aprakstīja Cipsts.

    Vaicāts, kā virzās kriminālprocess, kas uzsākts jūnijā, režisors atbildēja: «Tur lēnām viss turpinās. Neviens gan vēl nav aptaujājis manu sievu un meitu, kuras bija klāt visu vakaru.»

    Citas ziņas lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Kā atvadījās no Maestro Paula sievas Lanas Paulas
    • Nenoturējās pat gadu – izjukusi Elīnas Maliginas trešā laulība
    • Šausmas Tērvetē. Viktorija Vailda parāda postažu
    • Pārdod nežēlīgi noslepkavotā advokāta Pāvela Rebenoka māju
    • Žaklīna atgriežas no misijas Ukrainā. Braukšot vēl
    • Netiklībā vainotais režisors Uldis Cipsts pamet Latviju 
    Privātā Dzīve nr33/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē