• Mums spiestā kārtā bija jādzīvo kopā – Liene Ušakova par iepazīšanos ar mīļoto

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šova «Slavenības. Bez filtra» zvaigzne Liene Ušakova atvedusi uz restorānu savu mīļoto latvju bāleliņu Juri, lai viņš iepazītos ar viņas mammu. Tuvākajā nākotnē Juris plāno sapazīstināt dāmas arī ar savu ģimeni, bet ir pilnīgi skaidrs – Lienes mamma Juri ir uzņēmusi ģimenē ar lielu mīlestību!

    Juris atklāj, ka ar Lieni ir kopā apmēram trīs mēnešus: «Mēs iepazināmies pašmāju šovā, kurā bijām spiesti visu laiku būt viens ar otru. Pirmajās dienās un brīžos nelikās, ka varam aiziet tik tālu, kā esam šobrīd, bet, laikam ejot, sapratām, ka mums ir daudz kā kopīga, ir līdzīgas intereses, mērķi, un tā nu mēs esam šeit.»

    Lienes mamma atzīst, ka ir priecīga redzēt abus tik laimīgus, un viņa izsaka cerību, ka tas tā arī turpināsies. Sarunas laikā Liene atklāj, ka arī Jurim ir plaša ģimene, ar kuru viņam ir tuvas un sirsnīgas attiecības.

    «Es tiešām novērtēju to, ka Juris ir tuvs ar savu ģimeni, man tas ļoti daudz nozīmē. Redzu, kā viņš izturas pret savu mammu, omīti, ka katru dienu viņām piezvana un pajautā, kā klājas – tas ir ļoti jauki,» apraudas Liene.

    «Un tad tu saproti – ja cilvēks šādi izturas pret savu ģimeni un vistuvākajiem, mīļākajiem cilvēkiem, tad zini, ka viņa sirdī viss ir kārtībā, un ka viņš tieši šādi izturēsies arī pret tevi.»

    Liene atklāj, ka bija jāsakrīt daudz puzles gabaliņiem, lai viņa ar Juri saietu kopā: «Ja nebūtu bijis šī projekta un ja mums spiestā kārtā nebūtu jādzīvo kopā, mēs nekad neiepazītu viens otru pa īstam. Tas, ka mēs esam satikušies, man ir patiešām liels brīnums. Dievs dod, lai mums viss izdodas!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē