• Meita paziņo par Jura Kulakova bērēm: Zinu, ka Tu mūs uzpasēsi no debesīm

    Juris Kulakovs
    Estere Jansone
    13. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Sestdien, 17.februārī, Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā notiks atvadīšanās no komponista un grupas «Pērkons» dibinātāja Jura Kulakova, ziņo mākslinieka meita Justīne.

    «Komponists, multiinstrumentālists, leģenda. Sirds cilvēks, neordinārs cilvēks, radošs cilvēks, stila cilvēks, ģimenes cilvēks, dabas cilvēks, Dieva cilvēks, cilvēku cilvēks, Latvijas cilvēks. Spītnieks, filozofs, intelektuālis, teicamnieks, vienpatnis, gurmāns, šarmāns, bezgalības tvērējs. Mans mīļais tētis, mūsu mīļais Opapā.» tā sociālajos tīklos raksta Kulakova meita Justīne.

    Viņa informē, ka no Jura Kulakova atvadīsies baznīcā pulksten 10.30, pēc kam sekos Svētā mise.

    Justīne atklāj, ka viņai ir sāpīgi apjaust, ka vairs nevarēs satikt tēti, sazvanīties, pļāpāt un smieties, barties un spriest. «Es zinu, ka Tu mūs uzpasēsi no debesīm, mūžīgās Gaismas apspīdēts vēl spožāk. Mans mierinājums ir tas, ka pēdējie vārdi, ko pirms pāris dienām viens otram teicām ierastā tēva-meitas sarunā ir «es tevi mīlu». Mūsu mierinājums ir tas, ka, caur Tavu mūziku, Tavs gars dzīvos vienmēr.Tu savai tautai esi devis neaizvietojamu mantojumu, mēs turpināsim to lolot un celt. Mēs Tevi mīlam mūžīgi. Sērojam kopā ar manu vīru Dāvidu un bērniem, ar Pērkonu, ar tēta sievu Lauru, tēta māsu Maiju Kulakovu, manu mammu Lieni Kulakovu, manu brāli Filipu Līcīti un ar visu latviešu tautu.»

    Jau ziņots, ka 12. februāra rītā 65 gadu vecumā pasauli atstājis Iemīļotais latviešu komponists Juris Kulakovs. Traģisko ziņu apstiprinājis viņa grupas biedrs, «Pērkons» mūziķis Juris Sējāns. Šis gads grupai sācies smagi, jo vēl nupat viņi atvadījās no otra taustiņinstrumentālista Uģa Muzikanta. Juris ļoti sāpīgi uztvēra šo zaudējumu.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē