• «Māmiņu kluba» vadītāja Grauda jauno mīlestību atradusi slepenā grupā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    5. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dita Grauda
    Foto: Facebook
    Dita Grauda
    Grima māksliniecei un raidījuma «Māmiņu klubs» vadītājai Ditai Graudai ilgu laiku neveicās mīlestībā. Daudzus gadus viņa mēģināja saprast, kāpēc tā. Pievēršanās socionikai mainīja visu!

    «Pēdējos 12 gadus nemitīgi domāju, ko es daru nepareizi, kas man sevī jāmaina,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj grima māksliniece un stiliste Dita Grauda. Pirms četriem gadiem viņa iepazinās ar eksbaņķieri Guntaru Kļaviņu, par «Prāta vētras» mūziķis Kaspars Roga uzņēmis savu slaveno filmu «Meklējot Mr. Kauliņu». Drīz vien pasaulē nāca viņu meitiņa Anna. Tomēr neilgi pēc tam viņas un Guntara ceļi šķīrās. Dita skaidroja, ka viņiem nesakrita plāni par ģimenes veidošanu.

    Pēc attiecību iziršanas viņa satuvinājās ar mūziķi Arni Račinski. Taču arī šis mīlasstāsts nebija ar laimīgām beigām. «Paralēli šīm attiecībām visu laiku nodevos sevis meklējumiem –

    gāju pie astrologiem, numerologiem, taro kāršu licējiem, apmeklēju dažādus kursus par to, kādai jābūt sievietei, klausījos lekcijas.

    Mani interesēja attiecību jautājumi, jo pašai tās kaut kā nevedās,» stāsta Dita. «Man visu laiku šķita, ka neesmu gana laba. Ka man sevī kaut kas ir jāizmaina.»

    Romantiskās brīvdienas Kiprā

    Kādu dienu Ditas kliente viņai pastāstīja par socioniku. «Klausījos, un man likās: «O, cik interesanti, to es vēl neesmu pamēģinājusi.» Pagājušā gada nogalē Dita beidzot devās uz konsultāciju pie socioniķes, un šī saruna viņai deva sirdsmieru. «Viņa man deva pārliecību, ka esmu normāla – tāda, kāda esmu,» saka Dita. Socionikā esot 16 cilvēku tipi un katram no tiem ir viens duālais saderīgais. «Es esmu Napoleons, un man saderīgs ir Balzaks. (..) Es pati esmu ekstraverta, tādēļ manam duālajam partnerim jābūt introvertam, turklāt iracionālam, kāda esmu arī es. Iepriekšējās attiecībās man visi partneri bijuši racionāli, līdz ar to es viņiem nebiju saprotama,» atklāj Dita.

    Nu jau kādu laiku viņa ir kopā ar vīrieti, kurš pēc socionikas sistēmas viņas tipam un vērtībām ir atbilstošs.

    Socioniķe izveidojusi slēgtu grupu feisbukā, kurā visi, kas pie viņas bijuši uz konsultācijām, var reģistrēties, atzīmēt savu tipu un iepazīties ar sev atbilstošajiem.

    Tajā ir gan vīrieši, gan sievietes. Kādu dienu Dita saņēma ziņu no socioniķes, ka grupā parādījies viņai atbilstošs vīrietis. «Lai gan bieži tiek mācīts, ka iepazīstoties pirmajam solis jāsper vīrietim, šajā situācijā to izdarīju es. (..) Kopā jūtamies absolūti harmoniski,» priecājas stiliste. «Attiecības nav darbs, kurā smagi jāstrādā, lai kaut kas izdotos. Attiecības ir bauda, kas ar katru brīdi kļūst tikai aizvien lielāka,» secina Dita, kas gada sākumā kopā ar jauno sirdsāķīti devās ceļojumā uz Kipru.

    Vairāk lasi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Paula māsa godina mirušo dēlu.
    • Leģendārajai basketbolistei Jēkabsonei-Žogotai piedzimušas dvīnītes.
    • Aktieris Ivars Puga  atgriezies teātrī.
    • DJ Ella piedzīvojusi iespaidīgas pārmaiņas.
    • Viņķele: "Kariņam to nespēšu piedot!"
    Privātā Dzīve nr10/2024

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē