• Liene Ušakova: Sievietēm īpašajās dienās jāpiešķir brīvdienas

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liene Ušakova
    Foto: Publicitātes foto
    Liene Ušakova
    Šova «Slavenības. Bez filtra» dalībniece Liene Ušakova vaļsirdīgi atklāj, ka mēneša īpašās dienas jeb reizes, kad ciemos ierodas «Sarkandaugavas krustmāte», kā pati apgalvo, aizvada mierīgi, ļaujoties dabiskajiem procesiem un baudot kūkas. Vienu no šīm dienām Ušakova iecerējusi piepildīt ar kādu īpašu notikumu, izveidojot savu krūšu izlējumu ģipsī.

    Sabiedrības dāma ir pārliecināta, ka Latvijā būtu jāpieņem likums, kas paredz, ka sievietēm cikla dienās jāpiešķir brīvdienas: «Vairākās valstīs šis likums jau ir pieņemts, piešķirot sievietēm oficiālas brīvdienas. Ir daudz sieviešu, kurām cikla nedēļa sagādā patiesu diskomfortu, ietekmējot dzīves kvalitāti kopumā. Turklāt šajās dienās ir jāļaujas dabiskajiem procesiem, nevis kaut kur jāskrien.»

    Sekojot pati savam padomam, Liene ieplānojusi dienu pavadīt mierīgi un dodas pie kādas mākslinieces Danas, kura no ģipša izlej dažādas cilvēku ķermeņa daļas, sākot ar vēderu un rokām, beidzot ar ķermeņa intīmajām daļām. Liene Ušakova atklāj, ka nolēmusi iemūžināt savas kuplās krūtis ģipša mākslas darbā, kas kalpos kā unikāls interjera priekšmets viņas dzīvoklī.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē