• Latviešu hokeja superzvaigzne Šilovs svin dzimšanas dienu. Viņa dzīvē lielas pārmaiņas

    Hokejs
    Marta Kalniņa
    22. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artūrs Šilovs
    Foto: LETA / Edijs Pālens
    Artūrs Šilovs
    Latviešu hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs 22.martā svin 23. dzimšanas dienu. Šis laiks viņam ir ļoti īpašs, jo viņš ir pussoļa attālumā no sava lielā sapņa – spēlēšanas NHL vienībā.

    Artūra Šilova zvaigzne pie sporta debesīm iemirdzējās pērn Pasaules čempionātā, kad Latvijas izlase izcīnīja vēsturisku pasnākumu – bronzas medaļu Liels nopelns tajā bija Šilovam, kurš tika atzīts par visa čemiopnāta labāko vārstargu un vērtīgāko spēlētāju.

    Patlaban Artūrs pārstāv AHL vienību Ebotsfordas «Canucs», kur savas gaitas uzsāka pērn februārī. Nupat – neilgi pirms savas dzimšanas dienas – Šilovs tika izsaukts jau uz NHL vienību Vankūveras «Canucks». Tas notika pēc tam, kad savainojumu guva Vankūveras kluba pirmais vārtsargs Tečers Demko. Pagaidām gan latvietis vēl nav stājies vārtos, un mačus aizvadījis uz rezervistu soliņa. Nupat viņš laikrakstam «The Province» sacīja:

    «Visam ir savs laiks, jābūt pacietīgam.

    Nevaru ierasties jau ar pārliecību, ka esmu tik labs, lai uzreiz spēlētu. Ir jāsagaida sava iespēja, jāstrādā. Jāpierāda, ka esmu uzticam un stabils spēlētājs.»

    Valsts izlases sastāvā Šilovs debitēja 19 gadu vecumā, bet iepriekšējā Pasaules čempionātā vārtos pavadīja 601 minūti!  Viņš spilgti parādīja savu varēšanu, un visus ļoti interesēja arī jaunās sporta zvaigznes privātā dzīve. Daudzus patiesi izbrīnīja fakts, ka talantīgais puisis jau ir precēts vīrs! Artūrs bija laulībā ar savu skolas laika mīlestību Vendiju. Tas bija skaists stāsts, taču, kā izrādījās, ne mīla līdz mūža galam. Pērn rudenī žurnāls «Privātā Dzīve» pavēstīja, ka Šilovu laulība tiek šķirta. Patlaban nekas par to, kas notiek Artūra privātajā dzīvē, nav zināms. 

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē