• Latviešu Bībers savās kāzās cep picu un pasūta piepūšamu pili

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    5. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pēc astoņu gadu draudzības 23. augustā apprecējās mūziķis, grupas «Papīra lidmašīnas» solists Rihards Bērziņš un viņa bērnu mamma Keita Rudzinska.

    Savulaik šovā «Jaunā talantu fabrika» iepazītais un par latviešu Džastinu Bīberu dēvētais mūziķis Rihards Bērziņš laulības ostā iestūrēja 23. augustā.

    «Vēlējāmies kāzas sarīkot mazliet citādāk, nekā ierasts, svinēt mīlestību mūsu stilā

    un organizēt visu tieši tā, kā mums pašiem gribas, nevis tā, kā ir pieņemts,» žurālam «Privātā Dzīve» teic Bērziņš. Par svinību vietu pāris izvēlējās ābeļdārzu «Burtnieki» Babītē. «Gribējām, lai svinības ir dabā, lai noskaņa ir kā vasarīgos dārza svētkos,» saka viņš.

    Kāzas tika rīkotas itāļu stilā. «Pusdienās viesiem bija iespēja sakomplektēt pašiem savu picu, kas uz vietas divu minūšu laikā tika izcepta malkas krāsnī,» atklāj Rihards. «Kāzu tortes vietā pasniedzām gelato saldējumu, kuru ražo tepat Latvijā.»

    «Svinībās bija svarīgi padomāt par izklaidēm bērniem, lai vecāki var pilnvērtīgi baudīt svētkus. Bijām sarūpējuši dažādas atrakcijas, piepūšamo pili, kurā izlēkājāmies arī paš,» teic Rihards.

    Rihards un Keitu iepazinās jau vidusskolā, un ir kopā jau astoņus gadus. 2017. gadā piedzima dēls Tailers, bet četrus gadus vēlāk – meita Heilija.

    Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē