• Ko par Greifānes dzīvi Krievijā saka bijušais šova partneris mācītājs Burke -Burkevics?

    Slavenības
    Ievas Stāsti
    Ievas Stāsti
    Marta Kalniņa
    1. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liene un Mārtiņš šovā.
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Liene un Mārtiņš šovā.
    Viņi satikās šovā «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» – mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics un dziedātāja Liene Greifāne. Kad sākās karš Ukrainā, Mārtiņš devās palīgā kijiviešiem, bet Liene nolēma palikt un darboties Krievijā. Ko par to saka populārais mācītājs?

    Kad pirms diviem gadiem 24. februārī krievu tanki šķērsoja Ukrainas robežu un sākās karš, mācītājs, zemessargs un Zemessardzes kapelāns Mārtiņš Burke-Burkevics nevarēja palikt malā. Viņš regulāri dodas uz Kijivu, lai valsts aizstāvjiem nogādātu cilvēku sarūpētās mantas. Šomēnes būs viņa jau 17. bīstamais ceļojums. Par to viņš stāsta arī intervijā žurnālam «Ievas Stāsti».

    Krievijas uzsāktais karš daudzu sadalīja divās frontēs. Tajos, kas atbalsta ukraiņus, un tajos, kas nostājās agresora pusē. Arī Mārtiņa dzīvē nozīmīgu lomu spēlējis kāds cilvēks, kurš nolēma palikt Krievijas pusē. Tā ir viņa bijusī šova partnere, dziedātāja Liene Greifāne.

    Mārtiņš un Liene šovā.
    Mārtiņš un Liene šovā.

    Mārtiņa un Lienes ceļi krustojās pirms gandrīz 14 gadiem TV šovā «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas». Viņi startēja duetā un, pateicoties abu panākumiem un harizmai, mācītājs ātri vien kļuva populārs sabiedrībā. Lai gan viņiem prognozēja uzvaru, līdz finālam duets tomēr netika. Ironiski, bet tagad abi ir katrs savā ierakumu pusē. Mārtiņam sāp sirds par Ukrainu, bet Liene dzīvo Krievijā un atgriezties dzimtenē  negrasās, jo šeit nevarot tik daudz nopelnīt. Viņas mērķis ir būt Krievijas šovbiznesā. Ko par to saka Mārtiņš? «Pēc šova neesmu sazinājies ar Lieni. Viņa dzīvo Krievijā, un tā ir viņas izvēle.

    Cilvēks mācās, strādā, ir radošs, pelna naudu. Tas ir viņas šī brīža dzīves skatījums, un es nevaru viņu nosodīt,

    lai gan daudzi varbūt gribētu to dzirdēt,» atklāts ir mācītājs. «Liene tur ir eiropiete, pārstāv Eiropu Krievijā, un, iespējams, kāda iemesla dēļ nevar no turienes aizbraukt. Tas nav apgalvojums, tikai minējums. Ir lietas, ko mēs redzam tikai virspusēji, taču ir arī aisberga neredzamā daļa. Cenšos būt labticīgs,» tā Mārtiņš. 

    Sarunu ar Mārtiņu Burki-Burkevicu lasi žurnālā «Ievas Stāsti» un digitālajā žurnālā «Santa+»!

    Ieplānot sūtīšanu uz soc. tīkliem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē