• Ieva Adamss: Viņš viss bija asinīs

    Slavenības
    12. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ieva Aamss.
    Foto: F64
    Ieva Aamss.
    «Ja kāds nāks klāt Bendžaminam vai man, esmu gatava atkal mesties virsū ar kailām rokām un aizstāvēties,» pēc asiņainā uzbrukuma viņas sunim saka pasākumu vadītāja un pasniedzēja Ieva Adamss.

    Piektdienas vēlā vakarā pasākumu vadītāja un pasniedzēja Ieva Adamss ar meitu un savu mazo sunīti Bendžaminu devās pastaigā. «Kad gājām gar Makdonaldu pie Brīvības pieminekļa, pēkšņi Bendžaminam virsū uzlēca daudz lielāks suns. (..) Tā bija sekundes simtdaļa, un uzbrucējs iekodās Bendžaminam krāgā, pārkoda siksniņu. Sākās drausmīgs un nevaldāms suņu mudžeklis, kurā metos iekšā ar plikām rokām. Pēc manā mūžā visilgākajām sekundēm es tomēr atdabūju savu Bendžaminu. Viņš bija saplosīts, viss asinīs!» atminas Ieva.

    Abi suņi tika vesti saitē, un, visticamāk, saimniece lielo zvēru vienkārši nespēja fiziski noturēt. «Vēl joprojām domāju, kas notika šī suņa galvā?» teic Ieva.

    Viņa pateicas līdzcilvēkiem, kuri izsaukuši ātro neatliekamo palīdzību un policiju. «Kāds jauks pāris iesēdināja mūs ar Bendžaminu savā automašīnā un aizveda uz veterināro klīniku. Ap pusčetriem no rīta mēs beidzot tikām pie daktera, kurš uzreiz izlēma veikt operāciju – mans mīlulis tika sašūts pa gabaliņiem,» stāsta Ieva.

    «Operācija un zāles izmaksāja gandrīz 500 eiro.

    Un tas, kā es sapratu, vēl ir tikai sākums,» atklāj Ieva. Viņa cerējusi – neplānotos izdevumus palīdzēs segt uzbrucēja saimnieki. Viņa devusies uz policiju, bet tur piedzīvoja pamatīgu vilšanos. «Kārtības sargi nebija noskaidrojuši pat uzbrucēja saimnieces kontaktus. Policijā sākumā man paziņoja, ka šis vispār neesot prioritārs gadījums. Viņi varot pieņemt manu iesniegumu, bet lielu cerību, ka lielā suņa saimnieks tikšot sodīts, nav, jo… man neesot viņas kontaktu. Palika sajūta, ka brīdī, ja kāds tevi sakož vai sadur un tu vēl neesi miris, lūdzu, esi tik laipns un pats sevi aprūpē. Pat ja tev ir nokosta labā roka, mēģini pierakstīt visu apkārtējo kontaktus,» ironizēja Adamss.

    Pasākumu vadītāja pati ķērusies pie izmeklēšanas, lai noskaidrotu, kas ir meitene, kura nenoturēja Bendžamina pāridarītāju – lielo suni. Pēc dažām dienām situācija ieguva jaunu pavērsienu. «Man bija jāiet uz policiju, jo agresīvā suņa saimniece ierosinājusi lietu pret mani, jo mans mazais sunītis esot viņai iekodis pirkstā,» ironizē Adamss.

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Prezidenta Edgara Rinkēviča krāšņās inaugurācijas balles aizkulises.
    • Izjukusi grupas Dzelzs vilks bundzinieka Mārča Judža ģimene.
    • Kāpēc miljonārei Zuzānei kapos nav pieminekļa? Iemesli pārsteidz.
    • Latvijas lielāko krūšu īpašnieces Viktorijas Vaildas piedzīvojumi laukos.
    Privātā Dzīve nr28/2023

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē