• Kambala par čuhņas skandālu: Visi saņems pēc nopelniem!

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    27. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Olga Kambala.
    Foto: F64
    Olga Kambala.
    Kad šova «Slavenības. Bez filtra» dalībniece Olga Kambala pamanījās Dobeli publiski nosaukt par čuhņu, izraisījās vēl nebijis skandāls. Tagad viņa gatava vērsties tiesībsargājošajās iestādēs gan pret Dobeles uzņēmumiem, gan pret cilvēkiem, kas rupji ņirgājušies par sievieti.

    Pēc neveiklās izrunāšanās podkāstā «ZiliRozā» pār Olgas Kambalas galvu gāzās ne tikai pārmetumi, bet arī personiski apvainojumi un pat draudi. «Ja godīgi, sākumā man pašai tas viss arī šķita smieklīgi,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst Olga. «Bet tad man un vīram sāka zvanīt, draudēt, rakstīt vēstules. Visas ētikas un kultūras robežas tika pārkāptas. Ko tik man nav pārmetuši – gan par izskatu un ģērbšanos, gan prāta spējām, gan pat to, ka es it kā atbalstot karu. Un viss tikai tāpēc, ka intervijā izmantoju vienu žargonvārdu – čuhņa.»

    Olga atzīst, ka saprot – piedalās šovā, ir sabiedrībā zināma persona, kurai jārēķinās ar pastiprinātu uzmanību, bet situācija izgājusi ārpus rāmjiem.

    «Ir jau tik tālu, ka esmu bijusi pie psihologa, jo izjūtu mobingu. Un tas cilvēku var novest pat līdz pašnāvībai,» ar asarām acīs saka Olga.

    «Esmu stipra sieviete, jūtu stipra vīrieša – Kaspara – plecu, tāpēc šīs problēmas pārdzīvošu. Bet kā būtu, ja ar šādu mobingu saskartos vājāka sieviete? Divi miljoni skatījumu ir vienam video, kur pasaku vārdu čuhņa. Latvijā pat cilvēku nav tik daudz, bet teju katrs gribēja kaut ko man šajā sakarā pateikt. Domāju, katrs reklāmas kantoris, kurš izdomā reklāmas saukļus, labprāt mani pieņemtu darbā,» pozitīvo notikušajā mēģina saskatīt Olga.

    Viņa pagaidām vēl nevar pateikt, pret cik uzņēmumiem un privātpersonām vērsīsies ar iesniegumiem tiesībsargājošajās iestādēs. «Skaits nebūs mazs. Man laiks ir. Visi saņems pēc nopelniem!» saka Olga un uzsver – ja cilvēki būtu noklausījušies visu viņas interviju, dobelniekiem nebūtu iemesla apvainoties.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē