• Izjukusi Holivudas aktiera Toma Krūza un Putina atbalstītājas mīla

    Slavenības
    Estere Jansone
    22. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock/Instagram/Elsina Khayrova
    Cik ātri sākās, tik ātri beidzās Holivudas filmu zvaigznes un krievu oligarha šķirtenes mīlestība.

    Filmu «Neiespējamā misija» un «Labākais šāvējs» zvaigzne Toms Krūzs izšķīries no 36 gadus vecās krievu sabiedrības dāmas Elsīnas Khairovas. Viņa iepriekš bija oligarha, dimantu un kalnrūpniecības magnāta Dimitrija Cvetkova sieva. Šķiršanās notikusi vien pāris dienas pēc Krūza iepazīstināšanas ar Elsīnas bērniem.

    61 gadu vecais aktieris Toms Krūzs ar efektīgo krievieti sāka tikties vien pērnā gada decembrī – viņi kopā apmeklēja smalkas Londonas ballītes, kur visas sabiedrības krējuma priekšā nebaidījās izrādīt mīlestības apliecinājumus. Ballīšu viesi ievērojuši, ka Krūzs un Khairova ir burtiski nešķirami. Par bijušās sievas jauno kavalieri britu tabloīdam «Daily Mail» pat izteicās arī pats Cvetkovs. Viņš brīdināja Tomu Krūzu, ka Elsīnai ir dārga un grezna gaume, tāpēc attiecībās ar daiļavu viņam būs jātur maks un acis vaļā.

    Tomēr Krūza un Khairovas attiecībām bija lemts īss mūžs. Jau februāra vidū aktieris pielicis punktu abu savienībai, ziņo britu laikraksts «The Sun». Avoti gan atklāj, ka pāris šķīries uz vieglas nots un abi turpmāk paliks tikai draugi, jo gan aktieris, gan krievu sabiedrības dāma Londonā dzīvojot vienā daudzdzīvokļu ēkā.  

    Krievu sabiedrības dāma iepriekš nonākusi mediju redzeslokā ar skaļo šķiršanās skandālu. Elsīna un viņas bijušais vīrs Dimitrijs bija precēti 11 gadus un šķiroties dāma kompensācijā pieprasījusi 150 miljonus eiro. Elsīna ir arī kaislīga Krievijas vadoņa Vladimira Putina atbalstītāja. Avoti ziņo, ka šī sabiedrības dāma krievu armijai ir uzdāvinājusi vairākus dronus un nakts redzamības iekārtas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē