• FOTO: Jānis Timma naktī traucas uz Maskavu, lai glābtu laulību ar Sedokovu

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    15. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jānis Timma un Anna Sedokova
    Foto: Instagram
    Jānis Timma un Anna Sedokova
    Basketbolista Jāņa Timmas un viņa sievas Krievijā populārās dziedātājas Annas Sedokovas attiecības ir kā amerikāņu kalniņi. Te viņi viens otram atzīstas mīlestībā, te liek nojaust, ka mīlai pienācis gals. Valentīndienā Jānis apliecināja, ka nav gatavs zaudēt savu mīlestību.

    Pagājušajā nedēļā Anna Sedokova ar jaunāko atvasi atgriezās Maskavā un nepārprotami paziņoja, ka viņas laulībā ar Jāni Timmu ir nopietna krīze. Viņa meklējot jaunu dzīvokli sev un dēlam, gatava visu sākt no sākuma, jo esot stipra sieviete. Valentīndienas rītā Anna ar asarām acīm solījās izstāstīt patiesību par abu šķiršanos.

    Anna Sedokova sāpīgi pārdzīvoja šķiršanos.
    Anna Sedokova sāpīgi pārdzīvoja šķiršanos.

    Taču Jānis nav gatavs samierināties ar tādām mīlas stāsta beigām. Valentīndienā viņš dalījās ar seksīgu pašfoto, kuram pievienoja komentāru: «Man ir tikai viena Valentīna, un viņa to zina.»

    Seksīgais Jānis Timma sūta Valentīndienas vēstījumu sievai.
    Seksīgais Jānis Timma sūta Valentīndienas vēstījumu sievai.

    Ar to gan nebija gana. Basketbolists negaidīti ieradās no Turcijas, kur šobrīd spēlē, pie Annas Maskavā. Kad dziedātāja atvēra durvis, viņai pavērās iespaidīgs skats – milzu rotaļu lācis, rozes un kartīte ar Timmas foto. Aiz stūra slēpās arī pats pārsteiguma vaininieks.

    Timmas Valentīndienas dāvana mīļotajai un viņas dēlam.
    Timmas Valentīndienas dāvana mīļotajai un viņas dēlam.

    «Domāju, vairs nav noslēpums, ka pēdējā laikā mēs ar vīru dzīvojam dažādās pilsētās un šķiramies jau 20. reizi. Dzīve ar mums izrīkojās diezgan nežēlīgi, un kādā brīdī man nolaidās rokas. Es teicu – viss. Bet viņš mani neatlaida. Es neiznu, kurp mūs aizvedīs šis stāsts, nezinu, kā būs tālāk, bet Jānis man iemācīja, ka pat piecas minūtes ar mīļoto cilvēku ir ļoti svarīgas. Viņš atlidoja no Stambulas savā vienīgajā brīvajā naktī, lai tikai pabūtu kopā šajā dienā un atvestu dāvanas ne tikai man, bet arī bērnam. Un tas ir svarīgs solis. Un neviens nekad neizmainīs to, ka esam labākie draugi uz mūžu. Bet tālāk – redzēsim. Es visām meitenēm novēlu, lai par jums tā cīnītos, nevis atlaistu pie pirmās iespējas,» vakar paziņoja Anna.

    Pārītis uzņēma arī jautru Valentīndienas video, kurā apliecināja, ka viņiem aizvien ir īsta kaisle.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē