• FOTO: Ievas Brantes trešajās kāzās goda vietā sunītis!

    Slavenības
    5. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ieva Brante un Māris Gunārs Dzenis.
    Foto: Facebook
    Ieva Brante un Māris Gunārs Dzenis.
    Novembrī Rīgas Domes deputāte Ieva Brante saņēma bildinājumu, un jau šajā pavasarī viņa kļuvusi par sava lieliskā vīrieša sievu.

    «Mīlestība ir tikai vārds. Tu piepildi to ar saturu,» ar šādām rindām paziņojumu par iestūrēšanu laulības ostā iesāk juriste un deputāte Ieva Brante. Ar savu mīļoto vīrieti matemātiķi un aizrautīgu dejotāju Māri Gunāru Dzeni Ieva saderinājās novembrī, un nu viņi ir precēts pāris. Kāzu bildēs abiem pa vidu ir Ievas uzticamais draugs – sunītis Tinkī. Suņuks ir viņas sabiedrotais ikdienas gaitās, un arī Ievas lielajā dienā viņam bija liela loma. Tinkī pat tika saposts svētku drānās!   

    Savā kāzu dienā viņi bija trīs!
    Savā kāzu dienā viņi bija trīs!

    Ievas un Māra Gunāra attiecības aizsākās pirms diviem gadiem. Viņas izredzētais ir krietni jaunāks par Ievu, un sākumā juriste runas par abu romantisko saikni neapstiprināja. Abi satikušies balles deju kursos, un sākumā bijuši tikai deju partneri. Taču drīz vien satuvinājušies. Tieši deja viņiem palīdzējusi labāk sajust un saprast vienam otru.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Ieva Brante (@ibrante)

    Tas, ka Māris Gunārs ir krietni jaunāks par Ievu, nekad nav bijis šķērslis. Raidījumā «Kad viņas satiekas» Ieva par to sacīja: «Nozīme ir briedumam, viedumam, pieredzei. Vecumam ar to nav nekāda sakara! Es pazīstu tik daudz gados vecākus cilvēkus, kas joprojām nevar pieņemt atsevišķi no mammas lēmumus, izdomāt, ko viņi vilks, ēdīs, kas neprot par sevi parūpēties. Un es pazīstu jaunus, aktīvus, interesantus vīriešus, kas ir gatavi uzņemties atbildību, parūpēties, izdarīt.» Ieva Māri Gunāru raksturo kā ļoti gādīgu un iedvesmojošu vīrieti, kurš ir apveltīts ar asu prātu. Vakar Ieva dalījās arī ar kādu svarīgu atziņu. «Ģimene ir drošības saliņa. Kad visa pasaule jūs nicina, apvaino un sāpina, tad ģimene ir drošības saliņa, Cieņa attiecībās ir pats pirmais,» jaunā sieva Brante sociālajos tīklos atgādināja saviem sekotājiem.

    Šī Ievai ir jau trešā laulība. Ar pirmo vīru viņa bija attiecībās jau no 16 gadu vecuma, un tajās pasaulē nāca abu meita. Laulība ilga deviņus gadus. 2007. gadā Brante mija gredzenus ar savu draugu Aivaru, taču raksturu nesaderības dēļ arī šī savienība izjuka.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē