• FOTO: Enerģijas spridzeklītis: Felipes seksīgā māsa paver drēbju skapja durvis

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    11. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Thaisa.
    Foto: Jēkabs Kalvelis (Picture Agency)
    Thaisa.
    «Man ir svarīgi, lai drēbes būtu ne tikai skaistas, bet arī ērtas – tādas, kurās es varu sasniegt savus mērķus,» savu stilu raksturo Latvijas slavenākā brazīlieša Felipes māsa Thaisa. Rīgā viņa dzīvo jau pusgadu un sapņo par sportistes karjeru.

    «Nesekoju modes tendencēm, drīzāk paļaujos uz iekšējām izjūtām,» saka Thaisa, kas dzirkstī no enerģijas. Atraktīvajai skaistulei patīk sportot un dejot, tāpēc viņa izvēlas apģērbu, kurā var brīvi kustēties. «Sev piemērotus lētus un skaistus apģērbus Rīgā atrodu veikalos «H&M», «New Yorker» un «Reserved». Atrast ko labu un interesantu mēdzu arī lietoto apģērbu veikaliņos. Lai izskatītos labi, nevajag tērēt daudz naudas,» pārliecināta brazīliete. «Vienmēr cenšos iegādāties drēbes, kuras viegli kombinēt. Bieži izvēlos neitrālus toņus – melnu, baltu, bēšu, ko atsvaidzinu ar košajiem – dzeltenu, sarkanu, zilu vai violetu,» saka Thaisa.

    Atmiņas no Brazīlijas

    Thaisa.
    Thaisa.

    «Šis ir viens no maniem iemīļotajiem tērpiem, kas ir kā radīts Brazīlijas vasarai. Par apģērbu komplektu bieži saņemu komplimentus. Lai gan var šķist, ka mugurā man ir tikai krekls, tā nav. Esmu uzvilkusi arī īsus džinsa šortus. Šo kreklu varu arī sasiet dažādos veidos.»

    Uzvarētājas tērps

    Thaisa.
    Thaisa.

    «Sports ir mana dzīve, tāpēc garderobe nav iedomājama bez sporta tērpa. Nekad nepasūtu internetā, jo man svarīgi, lai tie derētu. Ja sporta tērps ir pārāk apspīlēts, grūti kustēties. Man nepatīk arī pārāk maisveidīgas drēbes. Uzmanību pievēršu tam, kāds ir apģērba materiāls un krāsa. Dievinu sarkano, kas ir mana iemīļotā krāsa, tā asociējas ar spēku un uzvaru. Ja esmu ģērbusies sarkanā, jūtu, ka varu izdarīt jebko un noteikti uzvarēšu sacensībās.»

    Lai pat ziemā būtu silti

    Thaisa.
    Thaisa.

    «Manā skapī visvairāk ir melnas krāsas drēbju, jo tās ir universālas. Elegantais melnais džemperis ar augsto krāgu un sudraba kaklarotu šim apģērbu komplektam piešķir izsmalcinātību. Savukārt brīvā stila bikses ar dekoratīvajām kabatām ir ne tikai stilīgas, bet arī ērtas. Lai ziemā nesaltu, zem tām varu pavilkt piegulošas sporta bikses. Šo tērpu esmu atsvaidzinājusi ar violetu ziemas jaku – tā tēlam iedod rozīnīti

    Šiks tērps randiņam

    Thaisa.
    Thaisa.

    «Baltā žakete un bikses rada svinīgu un elegantu noskaņu, savukārt bēšais krekls, kuru esmu sasējusi mezglā, piešķir rotaļīgumu. Šādi ģērbusies, varu doties uz randiņu ar draugu, kad ejam skatīties kino vai ieturam pusdienas ārpus mājas. Šo tērpu varu vilkt arī vēsākā laikā, jo man ir gaiša ziemas jaka.»

    Ballīšu karalienes tēls

    Thaisa.
    Thaisa.

    «Īsais sarkanais triko ir kā radīts enerģiskām dejām līdz rītausmai. Kad ballīte ir beigusies un rīta agrumā jādodas mājup, no aukstuma mani pasargā džinsa jaka. Tā man ir iemīļota, jo jaku esmu aizņēmusies no brāļa Felipes. Kad pārcēlos uz Latviju, lidmašīnas biļetei iztērēju daudz naudas, nevarēju atļauties tērēties apģērbam. Paņēmu no Felipes, un tā man labi noder vēl tagad.»

    Spēks ir matos

    Thaisa.
    Thaisa.

    «Mati ir mans spēks, būtībā arī viens, kas raksturo personību. Man somiņā vienmēr ir ķemme. Mēdzu eksperimentēt ar frizūrām – laiku pa laikam pinu arī bizes un lieku dredus.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē