• FOTO: Aktieris traucas ar mazītiņu mocīti. Tas tik ir skats!

    Slavenības
    16. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Āris Matesovičs.
    Foto: No privātā arhīva
    Āris Matesovičs.
    «Piekrītu, ka no malas tas izskatās amizanti, taču adrenalīnu var noķert arī tā,» par vizināšanos ar pocket bike motociklu PDz stāsta fimas «Blakus» un seriālu zvaigzne Āris Matesovičs.

    Brīvajā laikā no filmēšanām aktieris Āris Matesovičs sēžas uz mazmazītiņa motocikliņa un kopā ar vēl pāris entuziastiem neprātīgā ātrumā traucas pa trasi. «Tie ir pocket bike jeb kabatas mocīši. Itālijā un Anglijā tie ir ļoti populāri. Pieļauju domu, ka pieaugušu cilvēku vēlme braukt ar tiem radusies brīdī, kad kāds tēvs aizveda savu dēlu uz moto sacensībām un saprata, ka ar šo mazo spēkratu var braukt arī pats,» spriež aktieris.

    Pirmo reizi uz mini motocikla viņš uzkāpa 16 gadu vecumā. Viņš norāda, ka šobrīd to dara nepilni desmit cilvēku, kas satiekas, lai kopā ķertu asas emocijas. «Ātrums, ko var ar mini močiem attīstīt, ir līdz pat 80 kilometriem stundā. Ikdienā braucu arī ar lielo moci. Mini moči ir finansiāli daudz pieejamāki – tos var iegādāties no 300 eiro. Tie ir arī viegli pārvietojami – nav vajadzīga piekabe vai busiņš, jo mini mocīti var ielikt mašīnas bagāžniekā,» plusus uzskaita Āris.

    Viņš norāda, ka nevajag baidīties no tā mazā izmēra. «Ar kabatas mocīti braukt var arī tik gari džeki kā Kristaps Porziņģis. Visu nosaka tas, cik mobils un lokans tu esi. Piemēram, es pēc sporta zāles treniņiem mēdzu palikt ilgāk un staipīt kājas. Tik lokans, lai ielīstu kastē, vēl neesmu, bet lēnām tam tuvojas,» smej Āris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē