• Epidemiologs Trojanskis tēlo, ka nepazīst Šomasi un klubā kausē rumāņu daiļavu sirdis

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Epidemiologs Ņikita Trojanskis kopā ar Lieni Šomasi, Nikolaju Puzikovu un aktrisi Kristīni Belicku kanāla 360TV šovā “Četri uz koferiem” apceļo košo Rumāniju un kā varam vērot TV ekrānos, piedzīvojumu šajā tūrē netrūkst. Dziedātājas un sociālās uzņēmējas Lienes Šomases vadītās dienas noslēgumā ceļotāju kompānija dodas baudīt Bukarestes naktsdzīvi.

    Īpašs šis vakars izvēršas latviešu epidemiologam Trojanskim, kurš klubiņā sapazīstas ar kādu vietējo daiļavu un pārīša starpā pat uzvirmo tādas kā romantiskas vēsmas.

    Nākamajā rītā, pamazām attopoties pēc garās nakts, pārējie ceļabiedri nelaiž garām izdevību Ņikitu par to pavilkt uz zoba.

    Īpaši apbēdinātas ir abas kompānijas dāmas Liene un Kristīne Belicka, jo, laikam jau gribēdams atstāt iespaidu uz rumānieti, Ņikita esot tēlojis, ka viņas nepazīst!

    “Tā bija stratēģiska kļūda, piedodiet” – vaininieks ir atcerējies, ka bija taču apņēmies ceļojuma laikā izskoloties par džentlmeni.

    Kāda izvērtās pašmāju slavenību “klubu tūre” Rumānijā un kā Trojanskis sadejojās ar vietējo daiļavu, skaties 1188 Play video:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē