• Elīna Maligina atsākusi strādāt, jo beidzas mantojums

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No arhīva materiāliem
    Multimāksliniece Elīna Maligina atklāj, ka ir atgriezusies ikdienas darbā, jo viņa vēlas būt finansiāli neatkarīga. Vai nelaiķa vīra mantojums ir beidzies?

    Viena no apspriestākajām personām, māksliniece Elīna Maligina, šajā rudenī ir redzama pašmāju realitātes šovā «Slavenības. Bez filtra». Viņa satikusies ar savu draudzeni Ievu Adamss. Viens no dāmu sarunu tematiem ir nauda.

    Elīna bija precējusies ar Valēriju Maliginu, kurš 2017. gadā pēkšņi mira. Viņa nāves cēloni plašākai sabiedrībai ģimene tā arī neatklāja.

    Pēc vīra nāves Elīna mantojumā ieguva prāvu naudas summu, bet izskatās, ka mantojums iet uz galu, jo sieviete ir atsākusi strādāt apmaksātu darbu. Elīna caur joku atzīst, ka mantojums ir beidzies, tāpēc ir atsākusi strādāt.

    «Šobrīd daru radošas lietas. Kā jau vienmēr, kamēr tas nav izdarīts sīkumos negribu stāstīt, īpaši šobrīd, kad esmu labā formā tieši darbošanās ziņā. [..] Ja tu domā par darbu, darbu, tad protams, ka es strādāju. Tu domā, ka tas mantojums nebeidzas? Ir vien jāstrādā,» atzīst viņa.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē