• Dukura seksīgā draudzene grib būt slavena un izstāsta par tikšanos ar Mika bijušo sievu

    Šovs
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Miks Dukurs un Endija.
    Foto: No privātā arhīva
    Miks Dukurs un Endija.
    Jaunajā šova «Slavenības. Bez filtra» sezonā influencere Katrīne Vasiļevksa dosies ciemos pie Latvijas slavenībām un izzinās, kas šobrīd aktuāls un karsts notiek viņu dzīvēs. Viņa būs klātesoša slavenību karstākajos, šokējošākos un košākajos dzīves notikumos, ļaujot skatītājiem gūt atbildes uz jautājumiem, kas interesē visus.

    Startē šova jaunā sezona, un tajā būs vieta arī kādai jaunai zvaigznei. Jau pirmajā raidījumā Katrīne Vasiļevska tiksies ar seksīgo Kalendy jeb Endiju Kalniņu, kas pagājušā gada izskaņā iekaroja mūziķa Mika Dukura sirdi. Kameru priekšā Endija atklās, cik drosmīgi bijuši pirmie randiņi ar Miku, pastāstīs, kā patiesībā mūziķis viņu savaldzināja un kā noritēja pirmā tikšanās ar mīļotā bijušo sievu. Interesanti, ka savulaik Miks kopā ar nu jau bijušo sievu, savu bērnu māti, arī piedalījās realitātes šovā. Tagad ir daiļās Endijas kārta mirdzēt starmešu gaismā. 

    Jau ziņots, ka dziedātājs jau ceturto mēnesi bauda jaunas attiecības un ir kopā ar zīmola «Bloom Concept» vadītāju Endiju Kalniņu. Kad sociālajos tīklos parādījās abu jutekliskā fotosesija, daudzi steidza nosodīt Miku, ka neesot labi tik ātri pēc laulības iziršanas demonstrēt tādas kaislības.

    «Satiekamies kopš septembra. Iepazināmies pavisam nejauši klubā «Skapis», apmainījāmies ar kontaktiem, un drīz pēc tam Miks mani uzaicināja uz savu koncertu,» pirms kāda laika žurnālam «Privātā Dzīve» atklāja Mika Dukura draudzene.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē