• Daugaviņš: Novēlu katram izbaudīt, kad par tevi dimd un trīc visa arēna!

    Hokeja čempionāts
    Santa
    Santa
    14. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    «Ceru, ka ar savu sportista darbu dodam cilvēkiem ticību, ka arī mazā valstī var daudz sasniegt,» saka līdzjutēju mīlulis Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš.

    «Latvija ir manas mājas, man vispār nav bijis domas, ka varētu dzīvot citur. Par savu valsti ir jācīnās,» Santas Ančas intervijā žurnālam Ieva sacīja Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Fani viņu mīl ne tikai par tiem brīžiem, kad hokejists ar teju pārdabisku spēku un pārliecību aizved komandu līdz uzvarai, bet arī par vienkāršību, cilvēcību un patiesu lepošanos ar savu valsti.

    «Sēdēt un sūdzēties, ka viss ir slikti, – tas nepalīdzēs, katram savs pienesums valstij ir jādod. Nevari teikt, ka valsts atbalsta sistēma ir absolūti nederīga, bet pats nemaksāt nodokļus.

    Esmu gatavs visu savu nopelnīto naudu investēt Latvijā.

    Jūtos kā daļa no Latvijas, tāpēc arī uz muguras uztetovēju ģerboni, kuram klāt pieliku hokeja nūjas, numuru un savu iesauku Daugava. Pats tetovējumu neredzu, to arī nereklamēju, bet zinu, ka ir. Tā ir mana saikne ar valsti, tas ir mans mūžīgais hokeja krekls,» teic Daugaviņš.

    Kaspara Daugaviņa tetovējums.
    Kaspara Daugaviņa tetovējums.

     

    Šogad pirmajās čempionāta spēlēs Kaspars jau atkal kļuvis par izlases zvaigzni – mirklī, kad cerība uzvarēt jau karājas mata galā, tieši viņš spēja pielikt spožu punktu spēlei. Sportists saka – tautiešu atbalsts hokeja hallē un TV ekrāniem viņam un izlases biedriem dod spēku kritiskos momentos. «Treniņu procesā tu esi piedzīvojis tik daudz grūtību, ka zini – tam var tikt pāri. Nevienam nepatīk zaudēt. Iekšā viss deg, un tu pieņem lēmumu – vai nu viņš tevi, vai tu viņu.

    Latvijā mēs varam būt priecīgi, ka mums ir tādi fani.

    Novēlu katram to izbaudīt, kad par tevi dimd un trīc visa arēna. Tad iekļūsti tādā kā tuneļa redzē un tikai nesies uz priekšu. Treniņos tūkstošiem minūšu esi izgājis cauri baigam grūtumam, un tev vienkārši jāuzticas ķermenim, ka tas spēj. Grūtos brīžos ir jābūt arī spēcīgam līderim, kurš ar savu piemēru var iziet laukumā un izdarīt nepieciešamo. Tur redzu arī savu kā komandas kapteiņa atbildību,» atklāts ir Daugaviņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē