• Bijušais Eiroparlamentārietis Mamikins, Rīgā pasirojis pa miskastēm, beidzot aizmucis uz Maskavu

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    25. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andrejs Mamikins
    Foto: F64
    Andrejs Mamikins
    Bijušais Eiroparlamenta deputāts Andrejs Mamikins, kura prokremliskie izteikumi vairākkārt likuši sarosīties tiesībsargājošām iestādēm, jau kādu laiku ar ģimeni esot Maskavā. Tur viņam būšot labāka dzīve, jo Latvijā žurnālistam klājies smagi.

    Andrejs Mamikins pagājušajā nedēļā lepni publiskojis vairākas savas intervijas dažādiem Krievijas medijiem un blogeriem, kurās paziņo – sarauj savas saites ar Latviju un turpmāk dzīvos Krievijā, jaunākajā numurā vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». Viņš šobrīd jau esot Maskavā kopā ar sievu un bērniem. Mamikini cenšoties iekārtoties plašajā Krievzemē.

    Īpaši daiļrunīgs Mamikins ir intervijā «YouTube» kanālā «Šproti v izgnaņiji». Bijušais Latvijas politiķis klāsta, ka pamest Rīgu bija divi konkrēti iemesli – pagājušā gada 25. augusts, kad tika nojaukts piemineklis padomju armijas karavīriem Pārdaugavā, un tas, ka Latvijas Pareizticīgo baznīca pirms gada atdalījās no Maskavas pareizticīgo patriarhāta.

    Viņš atklāj arī savas sadzīves ēnas puses, proti, to, ka viņam ilgāku laiku Latvijā nācies iztiku ģimenei gādāt cīniņā ar «bomžiem» pa miskastēm. Mamikins teic – pēc tam, kad bija spiests zaudēt darbu Eiroparlamentā, gada laikā, sākot no 2020. gada marta, aizsūtījis vairāk nekā 300 pieteikumu dažādiem konkursiem, aktīvi meklējis darbu.

    «Biju gatavs strādāt par sētnieku. Pieteicos, bet man atrakstīja, ka atraduši cienījamāku kandidātu.

    Pieteicos par palīgu Bāriņtiesā Madonā, arī nepaņēma. Nekur nederēju. Uz divām nedēļām tiku darbā, bet tad uz darbavietu zvanīja no premjera Kariņa biroja, un mani no tā atlaida. Tiesājos, bet pa to laiku manu ieņemamo amatu likvidēja,» sūkstās Andrejs.

    «Kas man atlika? Vācu metāllūžņus. Staigāju pa miskastēm, skrūvēju vecos ledusskapjus. Kad sākās Krievijas specoperācija Ukrainā, metāllūžņu cena pieauga. Tā man izdevās pabarot sievu un trīs bērnus,» apgalvo Mamikins.

    Plašāk par Mamikina aizbraukšanu, un to, kā notikušo vērtē Latvijas patrioti, uzziniet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Andrejs Mamikins, Rīgā izdzīvojies pa miskastēm, ar ģimeni beidzot pārcēlies uz Krieviju
    • Kristaps Zutis dzīvo lepni, bet nemaksā?
    • Aivars Lembergs pirms tiesas sprieduma nosvin 70. jubileju
    • Leldei Dreimanei jauns kavalieris
    • Sirsnīgi atvadās no rakstnieces Monikas Zīles 
    • Mihelsoni pirms mazuļa piedzimšanas ballējas restorānā
    Privātā Dzīve nr39/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē