• Arnim Krauzem par bildēšanos ar Paulu prasa 1500 eiro. Ko par to saka Maestro?

    Slavenības
    Estere Jansone
    23. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Raimonds Pauls
    Foto: F64
    Raimonds Pauls
    Neparastu ziņu saņēmis žurnālists Arnis Krauze. Viņam uzrakstījis kāds ārzemnieks, kas uzdodas par pašu Maestro Raimondu Paulu. Krāpnieki par eksluzīvu tikšanos ar Paulu aicinājuši pārskaitīt prāvu naudas summu uz Itālijas kontu.

    Televīzijas žurnālists Arnis Krauze dalījies ar kādu neparastu ziņu, kuru viņam atsūtījuši krāpnieki. Viņi lauzītā latviešu valodā stādījušies priekšā kā Latvijā iemīļotais komponists Raimonds Pauls. Viltus Pauls Krauzem skaidrojis, ka ir izveidojis jaunu lapu, lai personiski uzrunātu savus fanus.

    Žurnālists gan nav apjucis un spēlējis krāpniekiem līdzi. Tiesa, drīz vien atklājušies viltus Paula īstie nodomi – krāpnieki prasījuši paprāvu summu par koncerta biļetēm – 1500 eiro. Viltus Pauls pat atsūtījis konta numuru, kas bāzēts Itālijā, Pizā, paskaidrojot, ka ārzemju kontu izmanto fani, lai norēķinātos par VIP koncerta biļetēm. Krāpnieki skubinājuši Arni Krauzi veikt maksājumu pēc iespējas ātrāk, solot par to personisku tikšanos ar Maestro, iespēju kopā nofotografēties un aprunāties.

    Krāpnieku gājieni sasmīdinājuši pašu Maestro, kurš par Krauzes piedzīvoto sacījis: «Vaimandieniņ, šitie jau tādi pieticīgi krāpnieki, lai mācās no tiem, kas man bankā naudu nozaga.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē