• Aktrise Burkovska novecos pēc pašas uzrakstīta plāna: Žēl, ka cilvēki ir ļoti kompleksaini

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    25. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Indra Burkovska
    Foto: F64
    Indra Burkovska
    Latvijas Nacionālā teātra aktrisei Indrai Burkovskai ir 68 gadi, bet viņas karjera tieši šobrīd piedzīvo brīnišķīgu uzplaukumu. Gluži kā viņas dzīve, jo Indra pirms vairākiem gadiem uzrakstīja sev plānu, kā skaisti novecot.

    «Kad es to sastādīju, tad domāju, ka viss ir daudz vienkāršāk, – bet tā tas nav!» sarunā ar žurnālisti Aivu Kaneponi žurnālā «Ieva» atzīstas aktrise Indra Burkovska. Taču daudz ko no šī saraksta viņai jau izdevies piepildīt, un tas ir tiešām iespaidīgi.

    «Viena lieta – es sāku mācīties spēlēt tenisu!

    Pēc tam gājām to spēlēt abi ar vīru, bet kovids visu izjauca. Otra lieta – baseins. Man kopš bērnības paticis iet pirtī, un tagad mēs ejam baseinā un pirtī. Vēl man programmā bija ierakstīts, ka jāmācās kāda jauna valoda. Pasaulē esot pāri par 5600 valodām, no tām 1400 jau izzudušas, tāpēc izdomāju, ka jāmācās kāda izzūdoša indiāņu valoda. Bet tagad esmu priecīga, ka teātrī varam mācīties angļu valodu,» aizrautīgi stāsta aktrise. «Ļoti svarīgi ir jaunatklājumi,» uzsver viņa. «2009. gadā es aizbraucu uz Indiju, un tā mani satrieca – pilnīgi cita pasaule!

    Vēl es izmācījos dārzkopības kursos pie Gundegas Lināres un sāku iekopt dārzu,» uzskaita Indra.

    Indras talanta cienītāji atzīmē ne tikai viņas aktierspēli, bet arī dabisko skaistumu. Patiesi – plastisko operāciju viņas skaistās novecošanas plānā nav.  Turklāt Indra nebaidās iejusties arī tādās lomās, kur viņai nebūt nav jābūt glītai. Piemēram – transvestīts Jūrnieks vai  pensionāre Alvīne saņurcītā naktskreklā. «Būtībā tas ir ceļš uz brīvību. Bet brīvība nav visatļautība, un tas nav viegls ceļš. Kopumā cilvēki ir ļoti kompleksaini, pat manas draudzenes – man ir žēl par to, bet es nekā nespēju viņām palīdzēt,» atklāta ir filmas «Pastkarte no Romas» zvaigzne.

    Interviju ar Indru Burkovsku lasi žurnālā «Ieva» un digitālajā žurnālā «Santa+»!  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē