• Uzticības tālrunis 116111 rīko akciju Atpakaļ uz skolu!

    Skola
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Tuvojoties jaunajam mācību gadam, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 rīko ilggadējo akciju Atpakaļ uz skolu! Šogad tā norisināsies no 24. augusta līdz 1. septembrim.

    Akcijas laikā bērni, vecāki, pedagogi, bērnu likumiskie pārstāvji, kā arī citi interesenti var zvanīt uz Uzticības tālruni 116111, lai saņemtu profesionālas psiholoģiskās konsultācijas un atbalstu sev aktuālos jautājumos saistībā ar bērniem, kā arī jaunā mācību gada sākšanos.

    «Jaunā mācību gada sākšanās vienmēr rada zināmu satraukumu gan bērniem un viņu vecākiem, gan pedagogiem. Īpaši tas izjūtams šogad, kad papildus satraukumam par skolas gaitu uzsākšanu vai atsākšanu izjūtam bažas par Covid-19 situācijas attīstības iespējamajiem scenārijiem,» norāda VBTAI Ģimeņu ar bērniem atbalsta departamenta direktore Amanda Vēja.

    Lai skolas gada sākums būtu pēc iespējas vieglāks, Uzticības tālrunis sniegs palīdzību un psiholoģiskas konsultācijas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

    Iepriekšējo gadu pieredze rāda, ka vecākiem un pedagogiem arī ir daudz jautājumu un problēmu saistībā ar 1. septembra tuvošanos.

    Uzticības tālrunis 116111 ir bezmaksas tālruņa līnija, kas ir anonīma un darbojas visu diennakti. Darbadienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 ar Uzticības tālruņa speciālistiem iespējams sazināties, arī izmantojot tiešsaistes konsultācijas  – čata logs meklējams VBTAI mājaslapā www.bti.gov.lv, vai arī vēršoties pēc palīdzības e-pastā – [email protected].

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē