• Radiogeiša Adamss beidzot parāda savu jauno kavalieri. Kas viņš ir?

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    17. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ieva Adamss un Lauris Lauskis.
    Foto: F64
    Ieva Adamss un Lauris Lauskis.
    Pirms mēneša žurnāls «Privātā Dzīve» bijušos radiogeišu, pasākumu vadītāju Ievu Adamss romantiskā randiņā. Toreiz viņa bija noslēpumaina un sava pavadoņa vārdu neatklāja. Pagājušajā nedēļā abi pirmo reizi izgāja kopā sabiedrībā.

    Ieva Adamss pagājušajā ceturtdienā Dzintaru koncertzālē apmeklēja festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» atklāšanu. Lūgtajiem viesiem paredzētajā zālē, kur tika servēti kokteiļi un saldumi, viņa ienāca biznesa administratora Laura Lauska pavadīta.

    Ieva Adamss atklāja – viņas šobrīd apzināti neplāno nopietnas attiecības un jaunu kopdzīvi, taču tas neliedzot ļauties mirklim un kopā ar kādu vīrieti doties uz pasākumiem. «Ar Lauri iepazināmies pagājušajā vasarā, kad kopā ar draudzeni baletdejotāju Margaritu Demjanoku apmeklējām kādu Jūrmalas restorānu, kurā viņš strādāja par administratoru,» atklāj Ieva.

    «Viņš jau par mani bija zinājis no medijiem. Pienāca, parunājāmies, apmainījāmies ar kontaktiem. Viņš domāja, ka es kaut kā varētu popularizēt restorānu.

    Gadu katru dienu sarakstījāmies, un, ja kādu dienu no viņa nebija ziņas, domāju – kas notiek?

    Šovasar viss pārtapa mazliet tuvākās attiecībās. Taču es neko neplānoju, bet baudu visu, ko dzīve man dod šajā mirklī,» atklāta ir viņa.  

    Ieva savu iepriekšējo laulību šķīra pirms diviem gadiem, un toreiz viņa sacīja, ka ar uzņēmēju Arni Lejiņu viņai bijis atšķirīgs redzējums par dzīves vērtībām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē