• Maligina ir pateicīga reliģijai: Daudz kam izgāju cauri

    Reliģija
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Elīna Maligina atklāj savas pārdomas par Bībeli un kristietību. Viņa ir izlasījusi gan jauno, gan veco derību un pastāsta arī par savu kristietības pieredzi. Viņa reiz bijusi aktīva ticīgā un uzsver, ko Bībelē var vēl iespējams atrast.

    Sabiedrībā atpazīstamā un skandalozā māksliniece Elīna Maligina šajā rudenī ir redzama realitātes šovā «Slavenības. Bez filtra», kurā vēlas atklāt savu dzīvi un patiesi parādīt kāda viņa ir. Viesojoties pie viņas mājās, Elīna dalās savās pārdomās par reliģijas jautājumiem, atzīstot, ka reiz tā viņai esot bijusi ļoti tuva.

    «Bībeli es esmu lasījusi gan jauno, gan veco derību. Savos aktīvajos kristietības gados. Jā, es biju ļoti reliģioza. Neko sliktu tur neredzu, daudz kam izgāju cauri. [..] uz doto brīdi esmu priecīga par to pieredzi. Tieši reliģiozu. Es nerunāju par ticību vai par kādu no kristietības principiem,» saka Elīna.

    Māksliniece sarunas laikā atzīst, ka tic Dievam, lai arī kāds būtu tā veidols. Viņa īsti netic sistēmai. Māksliniece neesot kādas sistēmas kalps, bet viņa ir garīgā kalpošanā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē