• Maģiskas viltības izredzētā pievilināšanai – maģijas rituāli, meditācijas, buramvārdi

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    4. marts
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Ezoterikā uzskata, ka attiecības atver sirdi pasaulei, dzīvei, cilvēkiem. Ja tava dvēsele izstaro siltumu, prieku, mīlestību, tā ir atklāta, patiesa, dodoša, uz to kā tauriņš tiecas izredzētais. Atrodi sava mīlas dzēriena recepti, ar ko apreibināt kavalieri. Iedvesmai – efektīvi un pārbaudīti maģijas rituāli, meditācijas, buramvārdi.

    Uz mīlestības nots

    Apsēdies ērti, atslābinies, aizver acis. Atbrīvojies no domām par pagātni, tagadni, nākotni. Šajā brīdī esi tikai tu un bezgalīga telpa, kurā jūties viegli un labi. Sajūti, kā tevī no visuma ieplūst gaismas kūlis, kas nes līdz dvēseliskas izjūtas – mīlestību, dzīvesprieku, maigumu, dievišķu mieru, svētlaimi. Šī brīnišķīgām sajūtām piepildītā gaisma atbrīvo tevi no šaubām, bailēm, nemiera, pieķeršanās, tā no organisma izvada visu, kas traucē būt piepildītai un laimīgai. Brīnumaino pārvērtību brīdī pievērs uzmanību savai sirdij – tā līdzinās lielam ziedpumpuram, ko apņem un piepilda lejupejošā enerģijas straume. Pumpurs pamazām atveras, raisa lapu pēc lapiņas un pārvēršas krāšņā ziedā. No tā plūstošie gaismas stari, mīlestības un laimes aromāts piepilda telpu tev apkārt.

    Tu redzi, kā mīlestības un labestības enerģija apņem tavus tuviniekus, draugus, kolēģus, sajūti, kā tava siltās sirds enerģija pieskaras viņu dvēselēm, kā iemirdzas viņu sejas, tajās atplaukst smaids un sirdīs uzzied krāšņi, aromātiski labestības ziedi.

    Un tad tava uzmanība pievēršas vienam no miljarda cilvēku, tam, kuram jākļūst par tavas sirds otru pusīti.

    Tu no savas dvēseles bezgalīgā mīlestības trauka sūti viņam gaismas staru, maigi piepildot viņa sirdi ar siltumu, mīlestību, laimi. Un notiek brīnums! Šis cilvēks, sajūtot laimes un mīlestības piepildīto dvēseli, nespēj valdīt prieku, varbūt pat laimes asaras sāk ritēt pār viņa vaigiem. Šajā brīdī jūs esat vienoti gaismas, prieka, mīlestības telpā. Un tu sajūti sevī mīlestības radīšanas spēku. Iegaumē šo prieka un mīlestības kulminācijas brīdi un atver acis. Centies šajās sajūtās dzīvot turpmākās dienas un tu sajutīsi, kā atvērtība, mīlestība, pieņemšana, piedošana piepildīs tavu sirdi. Pavisam drīz šai harmonijas, sapratnes un uzticības enerģijai atsauksies tavs izredzētais.

    Ūdens vārdošana

    Ūdens uztver, sargā un vada cilvēka emocijas un domas. Pateicoties šīm īpašībām, ūdens pastiprina maģisko vārdu spēku. Cilvēkā ir gandrīz 80% ūdens un, iedzerot malku apvārdota ūdens, informācija nonāk mūsu enerģiskajā struktūrā un palīdz uzlabot veselību, saglabāt jaunību, pievilināt veiksmi, mīlestību. Lai vārdi spēcīgāk iedarbotos, mīlestības rituālam vēlams ņemt ūdeni no trim dažādiem avotiem, iepildīt traukos svētīto ūdeni trīs dažādās baznīcās vai vienkārši veikalā iegādāties trīs dažādās vietās pildītu ūdeni.

    Rituālam nepieciešami trīs litri ūdens, kas iepildīts stikla vai sudraba traukā, un tā paša materiāla glāze. Sev priekšā novieto un iededz sveci, pa labi noliec savu fotogrāfiju, bet kreisajā pusē – iecerētā vīrieša fotogrāfiju (viņš var būt tavā iztēlē radīta mačo, elka vai ideālā vīrieša attēls, kas līdzinās aktierim, modelim, šova zvaigznei). Ielej ūdeni glāzē, un, lai to sagatavotu rituālam, ņem glāzi kreisajā rokā un, skatoties ūdenī, skaiti kādu iemīļotu lūgšanu, tautasdziesmu, afirmāciju, Tēvreizi vai mantru.

    Pēc tam vārdo ūdeni piecas minūtes, skaitot vārdus:  Kungs Dievs, vienīgi Tu zini, kāds dzīves ceļš man jāiet, lai es drošāk sasniegtu dvēseles pestīšanu. Ja tas ir laulāto ceļš, tad kaut kur dzīvo arī tas cilvēks, kuru Tu savā apredzībā esi man nolēmis par dzīves draugu un kuram altāra priekšā es solīšu uzticību kā laimē, tā nelaimē, lai viens otru mīlētu un cienītu visās sava mūža dienās. Kungs Dievs, ņem savā gādībā mani un šo cilvēku, vadi, Kungs, mūsu dzīvi tā, lai mēs viens otru atrastu – Tavam godam un mūsu laimei, laicīgai un mūžīgai. Pēc tam izdzer apvārdoto ūdeni, bet abas fotogrāfijas novieto augstu uz plaukta ar attēlu uz augšu. Pārējo ūdeni ieliec ledusskapī un pēc nedēļas rituālu atkārto. Dari to tik ilgi, kamēr ūdens izlietots.

    Mīlas dzēriens

    Ņem trīs rozes – baltu, rozā un sarkanu, un trīs dienas tās nēsā sev pie sirds. Pēc tam iemērc trīs lapiņas no katra zieda vīnā, noturi trīs dienas un mīlas dzērienu dod dzert savam izredzētajam. Tiklīdz viņš izdzers glāzi vīna, kļūs tavs uz mūžu. Šī senā maģiskā recepte mūsdienās ir nedaudz pārveidota. Tā kā rozes apstrādā ar ķīmiskām vielām, iecerētajam dod izdzert glāzi vīna, bet ziedlapiņas paliek viņam zem spilvena. 

    Vienā elpas ritmā

    Ar ideālu partneri saskan ne tikai domas un intereses, bet arī elpošanas ritms. Ja saviesīgā pasākumā, ballītē vai darba kolektīvā tev iepatīkas vīrietis, neuzkrītoši uztausti viņa elpošanas ritmu. Sēžot pie galda vai dejojat, to var sajust fiziski, bet no attāluma pavēro, kādā ritmā elpojot ceļas un nolaižas pleci, starp kurām frāzēm runājot viņš ieelpo un kad izelpo. Centies pielāgoties viņa elpošanas ritmam, it kā raidot signālu – mēs esam pāris. Viņš intuitīvi sajutīs, kas kompānijā elpo unisonā ar viņu, un neapzināti tieksies pie tevis. Vīrietis gatavs zvērēt mūžīgu uzticību sievietei, kas elpo ar viņu vienā ritmā, un ir gatava kopā doties mīlestības vakara trauksmainajos piedzīvojumos.

    Spogulīt, spogulīt…

    Par mīlestības talismanu vari izvēlēties nelielu, vislabāk koka ietvarā iestrādātu spogulīti. Augošā Mēnesī spogulim blakus noliec divas degošas sveces, ieskaties savā atspulgā, izsaki komplimentu par savu skaistumu un meditējot septiņas, deviņas vai divpadsmit reizes izsaki savu sirds aicinājumu, piemēram, es gribu, lai viņš (nosauc vīrieša vārdu) mani mīl; es gribu satikt savu mīlestību. Kad sveces ir izdegušas, spoguli ieliec maciņā. Pie sava dubultnieka no citas pasaules vari vērsties ik reizi, kad tev ir kāda kvēla vēlēšanās.

    Mīlestības spilventiņš

    Uz papīra lapas uzzīmē sirdi un to izgriez. To darot, domā par savu mīļoto, mentāli sarunājies ar viņu, sūti viņam mīlestības pilnus vēstījumus, iztēlojies viņa silto roku pieskārienus, šo vienkāršo darbošanos piepildot ar nesavtīgu mīlestību. Pēc tam ņem biezu sarkanas krāsas audumu un pēc uzzīmētā šablona no tā izgriez divas sirdis. Tad ņem adatu un, ne mirkli nepārstājot domāt par mīļoto, iever tajā sarkanu, stingru diegu. Sienot diega galā mezglu, izrunā vārdus: Cik stiprs šis mezgls, tik stipra mūsu mīlestība.

    Dari to nesteidzīgi, sienot mezglu, noformulē savu vēlēšanos būt kopā laimīgā kopdzīvē, un pēc tam to uzraksti uz papīra.

    Zīmīti iešuj spilvenā un to piepildi ar sinteponu, griķiem vai polistirola bumbiņām. Spilventiņu sirds formā, kas glabā tavu enerģētiku, domas, jūtas, roku siltumu, uzdāvini savam izredzētajam. Ja tev nav attiecību, mīlestības spilvenā iešuj zīmīti, kurā uzbur vēlēšanos satikt otru pusīti, apraksti vīrieša ārieni. Spilventiņu turi guļamistabā dienvidaustrumu pusē, vari nēsāt sev līdz somiņā, un, iespējams, jau nākamajā tusiņā viņu satiksi.

    Laimīgais pārītis

    Šā mīlestības talismana izgatavošanai nepieciešami jauni sudraba vai zelta auskari, tajos var būt iestrādāts minerāls, kas palīdz piesaistīt otru pusīti, – tirkīzs, rozā kvarcs, briljants, lazurīts, Mēness akmens, čaroīts, granāts. Ērti apsēdies, atslābinies un sagatavojies rituālam, turot rotas abās plaukstās. Domās vērsies pie Zemes stihijas, lūdzot tevi stiprināt ar zemes enerģiju, dāvāt zemes stingrību, dimanta mirdzumu, jūras smilšu vieglumu. Sajūti, kā zemes enerģija apņem tavas rokas un ar to bagātina rotas.

    Pēc tam lūdz Ūdens stihijai kļūt mainīgai, mācīties ieņemt jebkuru formu, bet tajā pašā laikā palikt pašai, palikt noslēpumainai kā okeāns. Gaisa stihijai lūdz kļūt tik valdzinošanai un atspirdzinošai kā svaiga gaisa malks. Uguns stihija tev palīdzēs sirdī iedegt kaisles liesmas, pret kurām nevarēs pretoties neviens vīrietis. Pēc tam, kad esi uzņēmusi sevī visas stihijas un ar to īpašībām bagātinājusi auskarus, kādu laiku tos paturi rokās. Tad, neizlaižot tos no plaukstām, ieliec ausīs un ieskaties spogulī. Pacenties tajā dienā kaut ko ziedot sievietei cienījamā vecumā. 

    Dievietes rituāls

    Leģenda vēsta, ka šo mīlas maģijas rituālu pielietojušas senās Romas dieviete Venēra un sengrieķu dieviete Afrodīte. Rituāla apraksts saglabājies no senās Romas laika un joprojām ir viens no pasaulē populārākajiem rituāliem otrās pusītes piesaistīšanai. To vēlams veikt Pilnmēnesī, jo Venēra ir Pilnmēness pavēlniece. Iededz vīraku un uz improvizēta altāra noliec vāzi ar rozēm vai vairākas rozes lapiņas, rozā auklu vai diegu un rozā sveci. Lai saikne ar mīlas dievieti būtu spēcīgāka, uz altāra novieto Venēras vai baloža statueti. Pirms sāc maģisko rituālu, uz baltas lapas uzraksti vārdus: Tam, kas mani patiesi mīl! Tad dažas minūtes pastāvi pie altāra klusumā, atslābinies, koncentrējies maģiskajam procesam.

    Pēc tam iededz rozā sveci un saki šādus vārdus: Manā sirdī ir tukšums. Atsūti man to, kas piepilda sirdi ar mīlestību. Manā dvēselē ir karsta vēlēšanās. Piepildi to ar mieru un harmoniju. Mans prāts guļ. Piepildi to ar auglīgām domām. Pēc tam ņem auklu un mirkli paturi smaržkociņa dūmos, virs tiem mazliet paturi arī aprakstīto lapiņu un saki vārdus: Lai veidojas mīlestības saites, kas vijas caur telpu un laiku, un pievelk mūs vienu pie otra, kamēr mēs stāvam ar seju pret seju un sirdi pret sirdi. Pēc buramvārdiem papīra lapu ar diegu apsien ap vidukli un kādu laiku stāvi klusumā, pateicoties dievietei Venērai par palīdzību un atbalstu. Tad atsien auklu un papīru noliec uz altāra. Nākamajā rītā pieej pie altāra, aizdedzini vīraku, iededz rozā sveci, parunājies ar dievieti, pastāsti, kādu tu iztēlojies savu likteņa izredzēto, kādas īpašības vēlies viņā redzēt. Pēc tam lapiņu sadedzini uz sveces un pelnus izmet.

      

    Rituāls otras puses piesaistīšanai

    Iededz sveci un uz papīra apraksti vīrieti, kādu vēlies satikt. Tekstu sāc ar vārdiem – lūdzu, lai mēneša/gada laikā (norādi laiku) manā dzīvē ienāk vīrietis (apraksti, kādu vēlies satikt savu sirds āķīti), ar kuru es esmu laimīgās, ģimeniskās attiecībās. Pēc tam domās izlasi uzrakstīto, pielabo tekstu, ja vajag, un čukstus vēlreiz izlasi vīrieša aprakstu. Tad dziļi ievelc elpu, aizturi to un elpas aizturēšanas laikā aizdedzini lapu, novieto uz šķīvja un ļauj, lai tā sadeg. Lēnām izelpo ievilkto gaisu un pelnus izkaisi laukā.

    Mirte mīlestības piesaistīšanai

    Mirte, ko Ieva un Ādams paņēma no Ēdenes dārza, lai tā sargā ģimenes pavardu, ir nepelnīti piemirsts istabas augs. Mirte apveltīta ar Venēras īpašībām un simbolizē mieru, šķīstību, labestību, prieku, mūžīgu jaunību un mīlestību. Kopš seniem laikiem precoties jaunajai sievai galvā lika mirtes vainadziņu. Anglijā karaliskajās kāzās joprojām līgavas pušķī ir mirtes zariņi.

    Senāk gandrīz katra latvieša mājās auga mirteskoks, kas palīdzēja meitām pievilināt puišus.

    Mirti mūsu senči uzskatīja par veiksmīgas laulības simbolu. Mirtes lika līgavas pušķī, stiprināja pie plīvura. Mūžzaļais istabas augs ar sīkajām tumši zaļajām lapām un baltajiem ziediņiem ezotērikā joprojām ir viens no populārākajiem augiem. Mirtes kokam piemīt hipnotiskas īpašības, tas palīdz ieraudzīt pravietiskus sapņus. Mirte attīra telpu un palīdz cīņā ar vīrusiem, depresiju, bailēm, trauksmi, stresu, bezmiegu. Ja ģimene vēlas bērniņu, ieteicams mājās turēt divus mirtes kokus, kas savienoti ar lentīti. Lai piesaistītu otru pusīti, vēlams maisiņā nēsāt līdz trīs mirtes zariņus.     

    Rozā pelargonija dāvā mīlestību

    Pelargonijai jeb ģerānijai piemīt Venēras enerģija. Visi šā krāšņā, smaržīgā istabas auga īpatņi sargā ģimenes mieru, īpaši pelargonijas, kas zied sarkaniem ziediem. Tāpēc augu vēlams turēt pie ieejas mājoklī, verandā vai uz loga, no kura paveras skats uz ielas. Ģerānija dāvā enerģiju un izturību, palīdz pārvarēt šķēršļus. Tā ir sievietes telpaugs, tāpēc pelargoniju, kas zied rozā krāsas ziediem, vēlams audzēt daiļā dzimuma būtnei, kas vēlas satikt otru pusi. Savukārt, lai ģimene tiktu pie bērniņa, guļamistabā vēlams novietot ģerāniju baltiem ziediem.

    Atveries mīlestībai!

    Ja sieviete nevar atrast otru pusi, braucot pie mašīnas stūres, vēlams pablēņoties un, ieraugot vīriešus, teikt – es mīlu to vīrieti, un to mīlu, mīlu arī šo… Otrā dienā, redzot vīriešus, teikt – viņš mani mīl, tas vīrietis mani mīl, arī šis mīl mani.

    Šādi blēņojoties, daiļajai būtnei, pirmkārt, uzlabosies garastāvoklis, bet, otrkārt, ja sieviete divas dienas domās mīl un saņem mīlestību, viņa atveras šīm jūtām, un neviens nespēj būt vienaldzīgs pret viņu. Sieviete ir smaidīga, atvērta, acis mirdz, pati staro, kā var viņu neieraudzīt! Un viņa jau drīz satiek otru pusīti. Bieži vien sieviete pēc neveiksmīgām attiecībām, baidās otrreiz apdedzināties vai nav tikusi pāri neveiksmīgai pieredzei. Ir jāpārcērt pirmās attiecības un ar atvērtu sirdi visumam jāpavēsta: «Es esmu gatava jaunām, harmoniskām attiecībām.»

    Kā atrast otru pusīti?

    Sievietei, kas vēlas satikt partneri, ir jāuzbūvē savā sirdī māja otrai pusītei. Vīrietis redz, vai sievietes sirds ir brīva vai šī vieta ir aizņemta, piesārņota, nodeldēta. Iekārtojot sirdī māju, precīzi vizualizē, kā tā izskatās – tajā ir lieli logi, trepītes uz otro stāvu, viesistaba, guļamistaba, liels televizors, kamīns, stūrītis vīrietim, kur viņš darbosies viens un sieviete bez viņa atļaujas nenotrauks ne puteklīti. Vīrietis to redz!

    Mīli sevi un vīrietis tevi mīlēs!

    Ja sieviete vēlas veidot harmoniskas attiecības, viņai ir jāiemīl sevi. Mīlēt sevi – tas nenozīmē palielināt krūtis, tas nozīmē sadzirdēt, ko viņa pati no sirds vēlas, – kaut vai audzēt taureņus. Sevis mīlēšana ir nepārtraukta sevis uzlabošana, lai ir interesanti pašai ar sevi. Sievietei ir svarīgi izjust sevi, savu ķermeni, pētīt sevi, jo viņa pēc būtības ir matērija, Māte zeme.

    Ja sieviete taisa karjeru, darbojas vīrieša lauciņā, viņa vīrietim kļūst par partneri.

    Attiecības un sekss ir iespējams, taču tās vairāk ir darījuma attiecības. Tas ir bizness – es tev, tu man, nevis uz mīlestību balstīta savienība. Mēs liekam kopā ciparus, un, ja bilance ir pozitīva, turpinām, ja nē – meklējam citu variantu. Sievietei karjera ir nevis sasniegumi ārējā pasaulē, statuss sabiedrībā, bet viņa pati. Tikko sieviete sāk sevi just, viņa sāk vibrēt, sevi izstarot un kļūst tik skaista, vilinoša, ka vīrieši tiecas pēc viņas kā bites uz medu. Sievietei nekas īpaši nav jādara, lai pievērstu sev uzmanību. Viņa ar vīrieti var iepazīties uz ielas, benzīntankā, sabiedriskajā transportā.

    Dzīves drauga pievilināšanai

    Pastāv enerģētisks fenomens, kas ar sapņa palīdzību aizved pie reāla cilvēka. Ja potenciālais partneris neatsaucas tavam skatienam, fluīdiem, atļaujies sapņot, ka esi kopā ar Džoniju Depu, Ģirtu Ķesteri, darba kolēģi vai citu mačo, kas tev patīk. Tev neviens nevar aizliegt iekšējā pasaulē izsapņot skaistas attiecības un seksu ar vilinošu stāvu. Tā tu drīzāk pievērsīsi pretējā dzimuma uzmanību, nekā radot nelaimīgas, nevērtīgas sievietes imidžu, kas sevi sāpina ar domām: man neviens nepievērš uzmanību; mani neviens nemīl. Bet nestāsti par savām fantāzijām draudzenēm un nejaušiem paziņām!

    Mīlestības enerģija

    Senajā Ķīnā vīrieti salīdzināja ar krastu, sievieti – ar ūdeni, kas viņu piepilda. Vīrieša enerģija apzīmē virzību, struktūru, ritmu, mērķi, bet sievietes – telpu, kvalitāti, sapratni. Vīrietis virza un aizsargā sievieti, bet viņa piepilda viņu ar dzīvības enerģiju, iedvesmo. Bez sievietes vīrietis izžūst, kļūst tukšs, agresīvs, cietsirdīgs, bet sieviete bez otras puses zaudē mērķi dzīvē, spēju darboties un pārvēršas par purvu. Lēnām piezogas depresija. Kā viens, tā otrs tiecas pēc pretējā dzimuma enerģijas. Harmoniskās attiecībās vīrieša un sievietes enerģija ir līdzsvarā.

    Ja tev enerģijas ir pārāk daudz un šķiet, ka otra puse smok nost, atrodi hobiju, jaunas intereses, sporto, kas palīdz izlādēt enerģiju. Savukārt, ja tev trūkst spēka un otra puse sāk zaudēt interesi par tevi, pienācis laiks pašizaugsmei – ceļo, maini darbu, mācies svešvalodu, apmeklē jogas nodarbības. Jauni iespaidi, zināšanas, pieredze stabilizē iekšējo pasauli un papildina enerģētiskās rezerves, ar ko dalīties ar partneri.

      

    Ja vīrietis neprec

    Brīvās attiecības šodien saistītas ar Ūdensvīra laikmetu, bet sieviete vēlas stabilitāti, pārliecību, ka viņai būs stiprais plecs, kas parūpēsies par viņu un bērniem. Ir vienkāršs maģisks paņēmiens, kā savu vīrieti aizvest līdz altārim. Pilnmēnesī uz palodzes paturi balto kvarcu, lai tas uzņem sievišķo enerģiju. Tad domās izsaki vēlmi apprecēties un vienu Mēness ciklu kvarcu nēsā pie miesas. Akmentiņu katru vakaru paturi saujā un vizualizē vēlēšanos. Pēc viena Mēness cikla to vari palikt vīrietim zem spilvena. Arī gatavojot ēdienu, lejot glāzē vīnu vari enerģētiski maltītē ielikt domu par precēšanos. Un radi iespaidu, ka esi līdzīga sava vīrieša mātei, radi omulīgu mājas atmosfēru. Pieradumam liels spēks – ja vīrietis sapratīs, ka viņš var palikt bez sievietes radītā mājīguma, baidīsies viņu zaudēt.

    Laulāties baznīcā vai pie jūras?

    Vēlams laulāties baznīcā, jo sakrālā celtnē, kur ļaudis lūdzas, ir tīrākas enerģijas. Laulājoties pie jūras, labās domas, rituāla spēku aiznes vējš, kāzinieki izturas vieglprātīgāk. Baznīcā vibrācijas ir koncentrētākas un strādā labāk. Ceremonija ir svinīgāka un domas gaišākas. Laulības dievnamā ir noturīgākas. Uzsākot kopīgu dzīvi, domām ir liela nozīme. Nav jābūt ļoti reliģiozam, bet svarīgi koncentrēt jaunā pāra, vecāku, radu, draugu domas, lai jaunlaulāto dzīve ir laimīga un mīlestības pilna.  

    Mīlestības sfēra

    Apsēdies ērtā pozā, atbrīvojies un aizver acis. Krūšu līmenī savā priekšā iztēlojies spožu balti sudrabotu sfēru. Ar domu spēku to nodēvē par mīlestības sfēru, samazini līdz pērles lielumam un sūti uz savu sirdi. Pērles gaismu izstaro pa visu ķermeni, pavairojot gaismu desmit, simts un miljons reižu. Sajūti sevi visuma centrā, esi gaismas, mīlestības, labklājības un pateicības avots. Pēc tam lēnām atgriezies realitātē. Lai uzlabotu attiecības, sūti spožo sfēru sev un savam mīļotajam. Dari to tik reižu, cik pati vēlies.

    Maģisks rituāls ar lauru lapu

    Šo maģisko rituālu Viduslaikos izstrādāja slavenais Šveices ārsts Paracelzs, kas uzskatīja, ka visu, ko cilvēks vēlas, var materializēt ar zaļas vai kaltētas lauru lapas palīdzību. Jaunā vai augošā Mēnesī ņem pašu lielāko lauru lapu, kādu izdodas atrast, un uzmanīgi ar datu vai citu asu priekšmetu ieskrāpē, ko vēlas iegūt, sasniegt. Piemēram, es vēlos satikt dzīves draugu. Pēc tam trīs reizes izsaki skaļi vēlēšanos un lapu noliec slēptā vietā, kur to neviens nevar atrast. Katru rītu trīs reizes skaidri un precīzi izsaki savu vēlēšanos. Pēc rituāla nevajag domāt par lauru lapu, arī šaubas nedrīkst sevī ielaist. Kad vēlēšanās piepildās, paņem lauru lapu, pateicies visumam un to izmet.

    Sveču maģija attiecību veidošanai

    Rituālu mīļotā cilvēka pievilināšanai veic augošā Mēnesī. Iegādājies sarkanu vai rozā sveci. Telpā aizdedzini vīraku, blakus svecei novieto rozā kvarcu un apkaisi to ar rožu ziedlapiņām. Tad aizdedzini sveci un apmēram desmit minūtes veries sveces liesmā, domājot par savu izredzēto, vēlamo kaislības objektu un skaļi skaitot burvju vārdus: Mēs esam viens otram radīti/ Mēs vienmēr būsim kopā/ Mēs vienmēr mīlēsim viens otru/ Tu esi kopā ar mani utt. Pēc tam sveci nodzēs un rituālu atkārto vēl četras reizes tajā pašā dienā.

    Kā izdziedināt salauztu sirdi?

    Ja partneris ir nolēmis no tevis aiziet, viņš mīl citu vai jūs neesat saderīgs pāris, necenties attiecības saglabāt ar maģijas palīdzību. Pieburšana laimi nenesīs. Tā vietā padomā, kā izārstēt savu salauzto sirdi. Rituālu veic pie tekoša ūdens jebkura laikā. Tam nepieciešama krūze vai kristāla glāze, neliela pudelīte no zaļa stikla, dažas svaigas melisas lapas.

    Kad tavas sāpes par zaudēto mīlestība sirdi plēs pušu, dodies uz avotu, dažas minūtes pasēdi pie tā, veroties tekošajā straumē.

    Ūdens aizskalo nepatīkamās emocijas, sāpīgās atmiņas. Tad iesmel krūzē vai kristāla glāzē ūdeni, iemet tajā melisas lapas un izdzer ūdeni, skaitot buramvārdus: Šis ūdens nomierina, šī zāle dziedina, un manā sirdī atgriežas prieks. Pēc tam ielej dziedinošo avota ūdeni zaļajā flakonā, iemet tajā dažas melisas lapas, aizkorķē un ņem to līdzi uz mājām. Noliec pudelīti blakus gultai un atstāj uz nedēļu. Šajā laikā dzer no tās ūdeni kā zāles pa trim pilieniem vienā reizē. Eliksīru vari piepilināt tējai.

    Augi mīļotā pieburšanai

    Verbēna iekur kaisles ugunis, palīdz iestūrēt laulības ostā.

    Plaukstās spēcīgi saspiežot neļķes garšvielas, domā par mīļoto. Maģiskais paņēmiens palīdzēs pievilināt kaisles objektu.

    Šķipsniņu damiāna drogas ieber glāzē vīna, noturi trīs stundas un pēc tam ar dzērienu apslaki durvis no abām pusēm. Maģiskais rituāls, ko veic 21 dienu, palīdz atgriezt mīļoto mājās.

    Ar ložņu cekuliņu rotā guļamistabu vai to izkaisi uz grīdas, lai tas palīdz pievilināt mīļoto un iziet pie vīra.

    Burvji zilo kurpīti  izmanto pret laulības lāstiem. Zālīti paliek zem līgavaiņa mājas lieveņa, un, kad jaunais pāris pārbrauc no baznīcas, jaunajai sievai jāpārlec pāri lievenim tā, lai viņa neuzkāpj uz auga.

    Ja garajos laulības gados jūtas padzisušas un gribas pievērst mīļotā vīrieša uzmanību, gaļas ēdienam pievieno nedaudz žāvēta lupstāja (labāk 5–7 minūtes, pirms maltīte gatava), bet karstvīnam pieber nedaudz koriandra. Ja vēl pati ieiesi vannā, kurai pievienots lupstājs, mīļoto nevarēs no tevis atraut. Šo rituālu var izmantot arī jaunas meitenes, lai piesaistītu izredzētā uzmanību.

    Magnētiskā mīlestība

    Kad izjūti nevaldāmu vilkmi pēc mīlestības, bet tev nav blakus iekāres objekta, vari pielietot šo rituālu, lai paātrinātu tikšanos ar noslēpumaino svešinieku. Šā rituāla laikā nedrīkst domāt par zināmu personu. Maģiskajam paņēmienam ir vajadzīgs neliels magnēts, rozā zīda vai kokvilnas auduma gabaliņš, vīraks ar rozes vai jasmīna aromātu. Aizdedzini smaržkociņu un, kad patīkamais aromāts ir piepildījis telpu, ņem rokās magnētu, vizualizē sevi laimīgās, veiksmīgās, mīlestības pilnās attiecībās. Atceries, ka nedrīksti iztēloties pazīstamu cilvēku, kolēģi citādi rituāls neizdosies. Pēc tam saki vārdus: Kā magnēts pievelk metālu, tā mana sirds pievelk citu sirdi. Lai notiek tā! Tad magnētu ietin rozā audumā un nēsā sev līdz, kamēr satiksi savu Lielisko.

    Mīlestības vārdošana

    Rietumu ezoterikas praktiķi uzskata, ka drošākais ceļš pretī patiesai mīlestībai ir tās apvārdošana. Šim rituālam nepieciešams neliels spogulis un svaigi ziedi – margrietiņas, vijolītes, ceriņi, neļķes. Ja vēlies, lai burvestība būtu divtik spēcīga, izvēlies sārtas rozes. Pirms rituāla noknibini tām ērkšķus. Maģisko ceremoniju veic vienatnē, klusā vietā, kur neviens tevi netraucē. Atslēdz telefonu, nereaģē uz durvju zvanu un kaimiņu saucieniem. Rituāla laikā koncentrējies tikai uz sevi, savām izjūtām. Kad esi tam gatava, ieliec ziedus vāzē un blakus novieto spoguli. Apsēdies ērti, bet labāk – notupies uz ceļiem tā, lai tavas acis ir tieši pretī ziedu pušķim. Izņem no vāzes vienu rozi un ar ziedpumpuru noglāsti matus, pieri, uzacis. Maigi pieskaries vaigiem, degunam, zodam. Iztēlojies, ka tu viegli un ar prieku atveries mīlestības enerģijai, kuru glabā maigais rozes zieds. Izsaki vārdus: Es redzu mīlestību. Tad nolaid rozi zemāk un ieelpo tās aromātu, lai rozes smarža piepilda tavu dvēseli. Aizver acis un saki: Es ieelpoju mīlestību. Atver acis un, paceļot ziedu virs galvas, saki: Mīlestība ir manās rokās. Pēc tam piespied ziedu pie sirds tā, lai rozes ziedlapiņas atveras un tās centrs pieskaras ādai, it kā tās būtu mīļotā lūpas. Sajūti, kā rozes enerģija ieplūst tevī un saki: Es sajūtu mīlestību. Tad pieskaries ar rozes ziedlapiņām vēderam un saki: Es uzsūcu mīlestību. Nākamajā solī, turot ziedu sev priekšā, ieskaties savā atspulgā spogulī un, nenolaižot no tā acis, lasi vārdojumu: Mīlestība ir man priekšā, mīlestība ir aiz manis, mīlestība ir man blakus, mīlestība ir manī, mīlestība plūst no manis, mīlestība tuvojas man. Mani mīl.

    Pēc rituāla novieto vāzi ar ziediem redzamā vietā, lai katru mīļu brīdi vari priecāties par krāšņo ziedu pušķi. Vari vairākas dienas sev nēsāt līdzi ziedu, ko izmantoji rituālā. Kad tas ir novītis, ieroc to zemē un pasaki paldies ziedam par enerģiju, ko tas dāvāja tavai laimei. Un tagad atliek vien pacietīgi gaidīt un ticēt, ka ātrāk vai vēlāk mīlestība tevi atradīs.

           

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē