• Pārsteidzoši, ko vīrs Marijai Naumovai uzdāvināja 50. jubilejā

    Svētki
    Lauma Lapsa
    7. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marija Naumova.
    Foto: no privātā arhīva
    Marija Naumova.
    «Nav tā, ka es īpaši pievērstu uzmanību cipariem. Drīzāk ir tāda sajūta, ka sācies kāds jauns posms,» nosvinējusi 50. jubileju, žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst dziedātāja Marija Naumova.

    Dziedātāja dzimšanas dienu svin īpašā laikā – Līgo svētkos. «Saulgrieži ir tik spēcīgs laiks. Ir pat tā, ka savu dzimšanas dienu mēdzu atzīmēt mazliet vēlāk, jo Līgo svētkus negribu atņemt ne sev, ne citiem. Piemēram, šogad īstā svinēšana būs 27. augustā, kad savā koncertā pulcēšu radus un draugus. Man ir svarīga kopā būšana, man ir svarīgi, lai kaut reizi gadā varu sapulcināt savus draugus,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta dziedātāja Marija Naumova. Viņa jubilejas laikā sevi, vīru uzņēmēju Raiti Bullīti un dēlu Artūru iepriecināja ar ceļojumu kemperī uz Vidzemi no 21. līdz 25. jūnijam. Bet pavisam bez apsveikumiem un pārsteigumiem Marijas Naumovas dzimšanas diena nepagāja.

    Pirmos apsveikumus viņa saņēma jau naktī no 22. uz 23. jūniju, tikko kā pulkstenis bija nositis pusnakti.

    «Rīts bija fantastisks. Mēs cēlāmies četros no rīta, jo vīrs bija sagādājis pārsteigumu – lidojumu ar gaisa balonu virs Siguldas.

    Šogad mana dzimšanas diena sākās ar to, ka sagaidījām saullēktu virs Siguldas. Tas bija tik skaisti,» stāsta Naumova. Pēc tam ģimene devās uz Jaunpiebalgu pie draudzenes un dziedātājas Līgas Robežnieces, ar kuru savulaik kopā uzstājušās Eirovīzijā, kad Marija plūca uzvaras laurus.

    «Pie Līgas Līgo svētki ir ļoti skaisti un tradicionāli – ir iešana pa kaimiņu mājām, dejas, milzīgs ugunskurs. Galdā tika celts mājās gatavots siers un kūpinātas zivis. Kā ierasts pie Līgas, tika vārīta arī zupa,» atklāj dziedātāja. Sanāca, ka Marijas dzimšanas diena tika atzīmēta kuplā pulkā, jo ieradās vismaz 50 cilvēku. No tuvākajām mājām bija sanākuši kaimiņi, atbrauca Līgas radi un draugi. «Man laimējies ar to, ka pie Līgas visi apsveic. Pašās dzimšanas dienas beigās, tieši pusnaktī, vīrs man sagādāja arī otru pārsteigumu – Līgas man īpaši veltītu skaistu rituālu ar pieciem elementiem: uguni, gaisu, zemi, ūdeni un garu. Tā bija garīga un spēcinoša dāvana,» nosaka Marija.

    Jubilāre par godu svētkiem bija īpaši pucējusies. «Tas nebija tautastērps, bet es centos piemeklēt svētkiem atbilstošas drēbes – bija balta kleita un vainags. Baltā ir mana krāsa. Skaisto vainagu joprojām varu likt galvā. To gan nepinu pati. Šo darbu uzticēju profesionāļiem, jo, tā kā devāmies ceļojumā ar kemperi, galvas rotai vajadzēja būt pietiekami izturīgai,» stāsta dziedātāja.

    Citas ziņas lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Lembergs pēc indīga zivs dzēliena 10 stundas pavada elles mokās 
    • Bijusī sievasmāte Gobzemu vaino melos. Ģimenes skandāla netīrās aizkulises
    • Slavenību grimētāja Grauda tagad ir kopā ar mūziķi Račinski
    • Inese Vaikule ar jauno mocīti drīz trauksies uz ārzemēm
    • Ķirsona ģimenes traģēdija. 45 gadu vecumā iet bojā viņa bijušais znots
    • Edgars Kaupers gatavs iekarot Holivudu
    • Slavenības krāšņi svin izlaidumus
    Privātā Dzīve nr27/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē