• Didrihsone tagad mācīs, kā pelnīt un labi izskatīties internetā. Cik tas maksā?

    Influenceri
    Estere Jansone
    7. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Didrihsone
    Foto: Ieva Andrupe
    Elīna Didrihsone
    Ietekmele un uzņēmuma «Butterfly» dibinātāja Elīna Didrihsone aicina apmeklēt viņas rīkoto autorpasākumu «Paplašini robežas», kur sola iedvesmot un dot praktiskas zināšanas.

    Ietekmele Elīna Didrihsone gatavojas 3. martā uzstāties savā autorpasākumā, uz kuru īpaši aicina tos, kam personīgajā dzīvē un karjerā jūtama stagnācija un nepieciešama iedvesmas deva. Didrihsones sola, ka pasākuma apmeklētājiem būs iespēja uzklausīt pieredzes stāstus un saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, mācīties plānot savu laiku, nostādīt mērķus un pelnīt no skatījumu daudzuma sociālajos tīklos. Didrihsones pasākumā piedalīsies ne tikai viņa pati, bet arī Runas skolas dibinātājs Viesturs Meikšāns, kurš uz skatuves analizēs Elīnas Didrihsones videorullīšus, stāstīs par cilvēku tipiem un viņu komunikācijas stiliem, mācīs uzrunāt cilvēkus un atklās ķermeņa valodas noslēpumus.

    Didrihsone visus pasākuma dalībniekus aicina ierasties sarkanos tērpos.   

    Ietekmeles pasākums norisināsies Rīgas naktsklubā «Tower». Apmeklētājiem ir pieejami divi biļešu veidi – standarta un īpašā VIP biļete, kas ļaus klausītājam baudīt Didrihsones lekcijas luksusa gaisotnē – otrā stāva mīkstajos dīvānos, mielojoties ar augļu uzkodām un bezmaksas dzērienu.  Lētākā biļete uz pasākumu sākotnēji bija 45 eiro, taču nu atlikušas vairs tikai 70 eiro vērtās biļetes. Drīz biļešu cenas kļūšot vēl brangākas – standarta biļete izmaksās 90 eiro, bet īpašā VIP biļete – 130 eiro.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē