Maigs ēdiens, kur harmoniski savienojas ierastās latviskās garšas un spilgts eksotisks akcentiņš. Ķirbis un ananass, kā izrādās, ir lielisks duets! Laba, u gana interesanta ideja ātrām darbdienas vakariņām.
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
50 g gargraudu rīsu
1/2 vistas fileja
sāls
pipari
2 konservētas ananasa ripas
4-5 ēdamkarotes ananasu konservu sīrupa
100 g ķirbja mīkstuma
pustējkarote kartupeļu cietes
1 ēdamkarote citrona sulas
eļļa cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!