Krāšņa, garšām un tekstūrām bagāta uzkoda, kas noderēs gan ballītes uzkodu galdam, gan arī vieglām vakariņām.
Sarežģītība
Zema
Personas
5
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
15 tako laiviņas
700 g vistas filejas
400 g konservētu sarkano pupiņu
200 ml tomātu pastas
100 g skābā krējuma
labi kūstoša siera
100 g Ķīnas kāposta
3 laimi
2 tomāti
2 sarkanie sīpoli
2 sarkanās paprikas
1 zaļā paprika
1 dzeltenā paprika
1 garais gurķis
2 halapenjo pipari
1 čili pipars
olīveļļa
saujiņa loku
garšvielas:raudene, ķimenes, malts čili, tako garšviela, melnie pipari, sāls, cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!