Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Uramaki suši

    Suši
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    7. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Lai pagatavotu gardu suši, galvenais ir pareizi pagatavot rīsus, visus pārējo atliek vien satīt iekšā. Tas nav sarežģīti, izmēģini!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Su­ši ga­ta­vo­ša­nai ne­pie­cie­šams:

    • bam­bu­sa pa­klā­jiņš, ar ku­ra pa­lī­dzī­bu sa­rul­lē su­ši rul­lī­šus;
    • kal­tē­tas jū­ras­zā­les la­pas Sus­hi No­ri;
    • spe­ci­ālie su­ši rī­si;
    • rī­su eti­ķis;
    • se­za­ma sēk­las;
    • so­jas mēr­ce;
    • Wasabi past­a (ļo­ti asi Ja­pā­nas mār­rut­ki);
    • su­ši in­gvers.

    Bez pē­dē­jiem di­viem var iz­tikt.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē