Vienkārša recepte, kas prasīs nedaudz laika, kamēr ķirbis krāsnī izcepas, taču noteikti ir gaidīšanas vērta! Turku zirņu un ķirbja salāti iznāk tik aromātiski un gardi, sildoši un viegli pikanti. Ideāli vieglām ikdienas vakariņām.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
2 kārba turku zirņu
0.5 kg ķirbju
200 g mazu spinātlapiņu
tējkarote cukura
čili pulveris, kanēlis, sāls
eļļa un citronu sula mērcei
nedaudz eļļas cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!