Ja esi skeptiski noskaņots pret Briseles kāpostiem, tad izmēģini šo Gvinetas Paltrovas recepti, un, iespējams, tā mainīs tavas domas. Recepte ir ļoti vienkārša, bet interesanta.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
500 g Briseles kāpostu
2 ēdamkarotes labas olīveļļas
vairākas dāsnas šķipsnas rupjā sāls
Pasniegšanai
izcili laba olīveļļa
citrona daiviņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!