• Seleriju biezzupa

    Latvijas virtuve
    9. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Seleriju biezzupa recepte
    Seleriju biezzupa recepte
    Veselīga, sātīga biezzupa ar Latvijas sakņu garšu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti

    PIEZĪME 
    Garšas dažādošanai 10 minūtes pirms vārīšanās beigām zupai var pievienot nomizotu un smalki sagrieztu ābolu.
     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē