• Pasta ar vistas fileju un Parmas sieru

    15. marts, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pasta ar vistas fileju un Parmas sieru recepte
    Pasta ar vistas fileju un Parmas sieru recepte
    Šādi gatavojot, ēdiens nezaudē uzturvērtības, tā pagatavošanai nepieciešams maz taukvielu, turklāt šāda maltīte ir īsti piemērota darbdienu vakariem vai brīvdienām, kad gatavošanai negribas tērēt daudz laika.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    20m

    PADOMI un IETEIKUMI!

    • Lai makaroni nezaudētu savu kvalitāti, tos liek verdošā ūdenī. Tam noteikti jāpievieno sāls un mazliet labas olīveļļas. Vārīšanās ilgums atkarīgs no izstrādājuma veida. Svarīgi nepārvārīt!
    • Vistas filejai var pievienot jebko: gabalos sagrieztus tomātus, šķēlēs sagrieztus cukīni, strēmelēs sagrieztu papriku, šķēlēs sagrieztus vai sakapātus sīpolus, veselas vai šķēlēs sagrieztas sēnes, veselas jaunas kukurūzas vālītes.
    • Gaļu pirms cepšanas var aromatizēt ar sakapātiem ķiplokiem, citrona sulu, ierīvēt ar kardamona pāksti un garšvielām - piemēram, ar kariju vai nedaudz kurkumas (krāsai).
    • Gatavojot vistas un dārzeņu sacepumu austrumnieku gaumē, saldā krējuma vietā pievieno medu, ingveru, citronu sulu. Šajā gadījumā labāk izmantot vokpannu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē