Paprikas uzkodas bekonā, pildītas ar sieru un saulē kaltētiem tomātiem, vislabāk garšos vēl siltas, tikko no pannas. Gatavo tās viesībām vai ģimenes vakariņām. Recepte tiem, kam garšo viegli asi ēdieni.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
8 mini paprikas
150 g Čedaras siera
8 gabaliņi saulē kaltētu tomātu
1 neliels sīpols
1 mazs čili pipariņš
sāls
sauja bazilika lapu
8 garas un plānas kūpināta bekona šķēlītes
8 salvijas lapiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!