Ātri pagatavojamas vakariņas, iedvesmu smeļoties Meksikas virtuvē.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
200 ml skābā krējuma
1 laima sula
1 tējkarote medus
tabasko vai cita piparu mērce
sāls pēc garšas
puse maza, sarkanā kāposta galviņas, smalki sagriezta
4 sīpollociņi, sagriezti gabaliņos
eļļa cepšanai
600 g baltās zivs filejas, bez ādas un asakām
16 kraukšķīgas tako laiviņas vai 8 kviešu tortiljas
koriandra saišķītis
1 sarkanais sīpols, nomizots un sagriezts plānās šķēlītēs
1 čili pipars, sagriezts plānās šķēlītēs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!