Maigi un pasakaini garšīgi gaļas veltnīši, ko nav grūti pagatavot. Palutini savējos darbdienas vakariņās, cel galdā svētkos vai kā uzkodu pie alus kausiņa. Vislabāk šeit piestāvēs nupat lasītas meža sēnes, taču labi derēs arī šampinjoni vai saldētu sēņu maisījums.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
4 jaunlopa šķiņķa šķēles
100 šampinjonu (baraviku, gaileņu)
1 neliels sīpols
100 g kamambēra vai brī
2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
pusglāze buljona vai ūdens
sāls, pipari
eļļa un sviests cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!