Tas ir cēls, sātīgs, mājīgs un ļoti garšīgs. Būdams no dārzeņu un jūras zivju cilts, šis sacepums ļaus tavam vēderam mazliet atpūsties. Recepte nav ierasti latviska, bet tā ir ārkārtīgi mīļa, jo atgādina klasiskos, izsmalcinātos Kaucmindes omīšu ēdienus. Noteikti liec galdā sacepumu ar visu cepeštrauku, lai viesi redz, kādu balti pūkainu un smaržīgu Gaiziņkalnu esi pagatavojusi!
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!