Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Cūkas fileja ar spinātu pildījumu

    Gaļas ēdieni
    20. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cūkas fileja ar spinātu pildījumu recepte
    Cūkas fileja ar spinātu pildījumu recepte
    Sulīgs un maigs cepetis kas noteikti garšos arī tiem, kam nepatīk spināti.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    1. Filejai nedaudz nogriež no abiem galiem, lai tā būtu daudzmaz vienā resnumā, gareniski ar nazi pārgriež, atstājot nepārgrieztu apmēram trešdaļu filejas apakšējās daļas.
    2. Fileju griezumā atver, ar mīklas veltni vai līdzīgu apaļu priekšmetu, piemēram, pudeli, filejas griezumu nedaudz paplašina. Pārkaisa sāli un piparus.
    3. Pannā izkausētā sviestā apcep pusi sasmalcinātu sīpolu un sasmalcinātas salvijas lapiņas.
    4. Spinātiem nogriež kātus, rupji sagriež un pievieno sīpoliem un salvijai pannā un turpina cepšanu, līdz spināti ir apcepušies un zaudējuši šķidrumu un apjomu, neļaujot tiem sabrūnēt.
    5. Apceptajā masā iemaisa sadrupināto maizi, sāli, piparus, muskatriekstu, pievieno olu.
    6. Masu pilda filejas griezumā.
    7. Ar pārtikas aukliņu fileju ik pa gabaliņam pārsien.
    8. Fileju liek ietaukotā pannā, kas izklāta ar sīpola gabaliņiem un rozmarīna zariņiem.
    9. Filejas pildījumu pārklāj ar bekona šķēlītēm. Pārslaka nedaudz eļļas, cep 180 grādu temperatūrā 30–35 minūtes.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē