Šī ēdiena panmatsastāvdaļas ir kartupeļi, skābēti kāposti un āboli. Kas gan var sanākt, savienojot tik atšķirīgas garšas? Ļoti gards sacepums, ko var likt galdā gan kā piedevu kādam gaļas ēdienam, gan pamatēdienu kopā ar svaigajiem salātiem.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
50m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
1st 50m
Sastāvdaļas:
4 kartupeļi
800 g skābētu kāpostu
sāls, pipari
2 lielas olas
250 g skābā krējuma
50 g piena
150 g siera
timiāna saišķītis
1 liels sarkans ābols
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!