• Romiešu salātu lapas ar kūpinātas zivs salātiem un

    Sāļās uzkodas
    2. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Romiešu salātu lapas ar kūpinātas zivs salātiem un majonēzi
    Romiešu salātu lapas ar kūpinātas zivs salātiem un majonēzi
    Viegli pagatavojamas, bet šikas uzkodas, kas lieliski garšos ar sausu baltvīnu vai rozā vīnu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    Majonēzes gatavošana ir vienkārša, ja ievēro divus likumus: visām sastāvdaļām jābūt istabas temperatūrā, un majonēze jākuļ ar roku – ar putojamo slotiņu. Bļodā liek olas dzeltenumus, sinepes, etiķi un šķipsnu sāls. Sakuļ. Nepārtraukti kuļot, pamazām pievieno olīveļļu – sākumā pa vienai pilītei, tad pa lielākai pilītei, un, ja veicas labi, var liet olīveļļu tievā strūkliņā. Tikai nepārtrauc putošanu! Lai bļoda nedancotu pa galdu, zem tās paliek mitru dvieli. Kad visa eļļa iekulta, pa daļām iekuļ citrona sulu. Pagaršo, pievieno vēl sāli, piparus vai sinepes. Ja procesa laikā majonēze saiet kunkuļos, to var viegli labot, pieliekot vēl sinepes un rūpīgi sakuļot, pēc tam turpina pēc receptes.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē