Santa.lv
  • 05.12.2017
  • Ar sēkliņām, rozīnēm un riekstiem rotātas piparkūkas

    Sēkliņ piparkūka
    Sēkliņ piparkūka
    Piparkūkas var greznot ne tikai ar cukura glazūru, bet arī ar riekstiem, rozīnēm, sēkliņām un sukādēm. Būs ne tikai garšīgi un skaisti, bet arī veselīgāk. Tikai tad piparkūkas jārotā pirms, nevis pēc cepšanas.
    • Mīklu izveltnē un izspiež piparkūkas.

    • Piparkūkas liek uz plāts, kas pārklāta ar cepampapīru.

    • Četras piparkūkas pārsmērē ar olu un rotā ar riekstiem, sēkliņām un rozīnēm.

    • Tad pakāpeniski – pa četrām – pārsmērē un izgrezno visas piparkūkas. (Ja olu uzklās uzreiz visām piparkūkām, tā nožūs, un dekoriņi vairs nepielips, jo greznošana nemaz tik ātri neiet)

    • Kad visas izrotātas, liek cepties 200 grādos apmēram 10 minūtes vai kamēr piparkūkas kļūst viegli brūnas.

     


     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk