Pildīta paprika ir viens no tiem ēdieniem, kas nekad neapnīk, jo ļauj ar bērna prieku spēlēties, katru reizi pagatavojot citādu pildījumu. Šī recepte nāk no Alžīrijas, bet nebīstieties – tā ir tipiska Vidusjūras virtuve, mums pazīstama un saprotama. Vienīgi bulgurs un turku zirņi liecina par ēdiena piederību Āfrikas kontinetam.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!