Gardi, veselīgi un ļoti viegli pagatavojami – kartupeļu salāti ar sardīnēm
SAGLABĀ RAKSTU
DALĪTIES
16.05.2023
Ilze Klapere
Foto: Ieva Andersone
Kā jau kartupeļu salāti, arī šie ir sātīgs un gards, bet vienlaikus demokrātisks ēdiens. Izmantojot konservētas zivis, labāk izvēlēties tīras, bez piedevām, vienkārši olīveļļā ieliktas un bez pārmērīga sāls daudzuma.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
10–15 mazi kartupelīši (šoreiz bija importa jaunie)
1 mazs sarkanais vai šalotes sīpols
1–2 ēdamkarotes marinētu kaperu
1 kārbiņa sardīņu olīveļļā (125 g vai vairāk – pēc vēlēšanās)
Mērcei
2–3 ēdamkarotes maigas olīveļļas
1 tējkarote ābolu etiķa
1 tējkarote sojas mērces
1/2 tējkarotes Dižonas sinepju
cukurs, sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!