• Vjačeslavs Dombrovskis atzīst: Vladimirs Putins ir noziedznieks

    Viedokļi
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vjačeslavs Dombrovskis (S)
    Foto: LETA
    Vjačeslavs Dombrovskis (S)
    «Ir pienācis laiks runāt tieši, nevis aplinkus. Pārāk ilgi esam bijuši gatavi saprast un piedot, pārāk ilgi negribējām redzēt notiekošo, ļāvām sevi apmānīt,» vietnē «Twitter» par situāciju Ukrainā raksta politiķis Vjačeslavs Dombrovskis.

    «Zinu, ka daudziem no jums joprojām ir grūti noticēt notiekošajām. Krievija ir agresorvalsts, kas uzsāka karu pret Ukrainu, pret brāļu tautu! Ne katra psihe to var izturēt. Daudzi no jums atsakās tam ticēt, meklē izeju, lai nebūtu jāizjūt milzīgs kauns, lai nesajuktu prātā no šīs atziņas. Kādu laiku var slēpties noliegumā, Krievijas federālo TV kanālu melos un pasakās. Taču agri vai vēlu apskaidrība atnāks ikvienam.

    [..] Vladimirs Putins ir noziedznieks.

    [..] Jums sāp sirds par Krieviju? Tieši Putins ar savu rīcību ievilcis savu valsti ar kaunā un negodā. 

    [..] Pēc 24. februāra jūs nopietni gribat latviešiem stāstīt, ka viņi nebūs nākošie? Ka Krievijas prezidenta megalomaniakālais projekts par Krievijas impērijas atjaunošanu apstāsies Ukrainā?! Ja tā, tad nesūdzaties, ka būsiet politiski izolēti aiz tādām «sarkanajām līnijām», par kurām iepriekš pat nesapņojāt!  

    [..] Ja ar jūsu vērtībām un veselo saprātu viss ir kārtībā, tad ir arī labās ziņas. Šajā krīzē ir iespēja – uz kopīgām vērtībām un veselā saprāta pamata saliedēt lielu daļu Latvijas sabiedrības. Un ir diezgan daudz politiķu, kuri ir patiesi ieinteresēti saliedēt, nevis šķelt. Bet ir arī tādi, kuriem ir izdevīgi šķelt. Pēdējie ļoti labprāt vēlētos šodien parādīt, ka gandrīz visi krievvalodīgie ir Putina piekritēji – neskatoties uz visiem viņa noziegumiem. Šodien ļoti svarīgi ir neļaut viņiem to izdarīt. Jo vienotība uz kopīgu vērtību pamata mums šodien ir ļoti nepieciešama. Valsts ekonomiskajai attīstībai. Jo tā būs ļoti vajadzīga, turklāt jau pavisam tuvā nākotnē. Izvēle ir mūsu rokās. Izvēlēsimies nākotni!» tā politiķis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē