• Vīrs uzrunā mīklaini pazudušo Annu Jansoni: Ja tu man esi atstājusi kādu norādi

    Sabiedrība
    29. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Anna Jansone
    Foto: No privātā arhīva
    Anna Jansone
    Pēc dažām dienām apritēs jau divi mēneši kopš fizikas skolotājas Annas Jansones mīklainās pazušanas, un ģimene pavadījusi pirmos Ziemassvētkus bez viņas.

    «Cilvēkiem jau gribas jaunumus, kuru nav…» komunicējot ar ļaudīm vietnē «X», skumji atzīst pazudušās Annas Jansones dzīves draugs Juris Evertovskis. «Enerģijas man nav daudz, tāpēc ļoti labprāt uzklausīšu jaunas idejas — varbūt kāds iedomāsies lietderīgākas darbības par to, kam šobrīd tērēju resursus,» gada nogalē atgādina viņš. Lai gan pagājuši jau gandrīz divi mēneši kopš Anna ir pazudusi bez pēdām, dzīvesbiedrs nezaudē cerību, ka viņa meitiņas mamma atradīsies, ka reiz viņas pazušanas noslēpums tiks atklāts.

    Ir pagājuši pirmie Ziemassvētki bez Annas, un pa šo laiku viņas un Jura vecākā meita iemācījusies rakstīt. Laiks rit, bet atbilžu nav.

    «Kārtējo reizi pārcilāts katrs nieciņš vēl vienā skapītī, meklējot kādu vēstulīti,

    pavedienu, norādi, kas palīdzētu orientēties situācijā. Kārtējo reizi atrodu tikai atmiņas par laimīgākiem laikiem. Dārgā, ja tu man esi atstājusi kādu norādi, tad es to vēl neesmu atradis,» vietnē «X» Ziemassvētkos pauda Juris. Zem eglītes bija arī viņa dāvana Annai. «Dārgā, piedod, ka uz dzimšanas dienu sezonu man nebija spēka sagatavoties. Bet Ziemassvētku dāvana tevi jau gaida,» jau decembra vidū paziņoja Juris.

     Viņš ik pa laikam uzrunā pazudušo sievu ar sociālo tīklu palīdzību, cerot, ka varbūt viņa sadzirdēs. «Dārgā, šodien uzzināju, ka tavi kolēģi ļoti tevi mīl. Krietni vairāk nekā biju iztēlojies. Viņi joprojām domā par tevi un kā tev palīdzēt,» pirms svētkiem rakstīja Annas dzīvesbiedrs. Mīļajiem viņas pietrūkst ik uz soļa, ik sīkumā. Vai tas būtu brīdis, kad meita tētim lūdz nolakot viņai nagus tā, kā to darīja mamma, vai drūms vakars, kad sasāpas galva un nav, kas atgādina, ka jāiedzer pretsāpju tablete.

    «Sieva vasarā teica, ka mājas ir tur, kur esam mēs.

    Tagad tiešām to izjūtu. Mājas nav nekur. Tikai daudzas vietas atgādina par to, kā kādreiz bija mūsējās,» tā Juris.

    Annas Jansones stāsts novembra sākumā satricināja Latviju. Fiziskas skolotāja un divu meitu mamma cieta no pēcdzemdību depresijas. Kādu dienu viņa aizgāja no mājas kopā ar savu jaunāko atvasi.  Vēlāk viņas vadītais auto tika atrasts pamests uz meža ceļa, tajā bija Annas četrus mēnešus vecā meita. Diemžēl mazulīte bija mirusi. Annas meklēšana līdz pat šai dienai nav nesusi rezultātus.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē