• VIDEO: Policijas suns pie autovadītāja atrod narkotikas

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    14. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: Valsts policija
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Rīgā policijas suns pie kāda autovadītāja atradis iepakojumus, kuros, iespējams, bijušas narkotikas, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

    11.oktobra vakarā policija saņēma informāciju, ka pa Raiņa bulvāri pārvietojas automašīna Mercedes Benz, kuras vadītājs, iespējams, ir reibumā. Jau pēc pāris minūtēm likumsargi pamanīja minēto transportlīdzekli 13.janvāra ielā. 

    Sarunas laikā ar policistiem automašīnas vadītāja runas veids un kustības liecināja par to, ka viņš, iespējams, ir reibumā.

    1997.gadā dzimušajam šoferim veikta alkohola pārbaude izelpojamajā gaisā, taču alkohola reibums netika konstatēts. Tāpat transportlīdzeklī atradās pasažieris, kura uzvedība bija līdzīga šofera uzvedībai, tādēļ pieņemts lēmums abus vīriešus nogādāt narkotiku ekspertīzes veikšanai.

    Tāpat uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas kinologi ar dienesta suni, lai rūpīgi pārmeklētu Mercedes Benz. Pārbaudes laikā dienesta suns Narko norādīja uz melnu rokas somu, kura atradās uz transportlīdzekļa aizmugurējā sēdekļa.

    Apskates laikā tika konstatēts, ka somā atrodas dažādas tabletes un caurspīdīgs plastmasas iepakojums, kurā bija nezināmas izcelsmes viela.

    Par notikušo sākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi – par iespējamu narkotisko vielu glabāšanu, par iespējamu transportlīdzekļa vadīšanu atrodoties reibumā un par narkotisko vielu lietošanu.

    Patlaban tiek veiktas ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzu tablešu un nezināmās vielas izcelsmi, un daudzumu, kā arī to, vai abi vīrieši ir bijuši narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē